reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Żeby nie byc oklapniętym i bez formy, zważając na leniwcowy ostatnio tryb życia - mocno oszczędny. Jakie ćwiczenia wykonywać by było bezpiecznie. Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń na części ciała które można ćwiczyć BEZPIECZNIE w pierwszym trymestrze przez kobiety z grupy ciąż zagrożonych. @Ememes czy podpowiesz nam coś ??

Nak poloze mała mam cały trening ciazowy to wam wkleję

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz już wynik? [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png
Właśnie otworzyłam. Nie wiem czy się nie pomylili ale mam 10442

Nie sądziłam że będzie aż takie wysokie. W takim wypadku chyba pojutrze pójdę już do lekarza. Podobno przy 1500 już widać

Nie sądziłam że będzie aż takie wysokie. W takim wypadku chyba pojutrze pójdę już do lekarza. Podobno przy 1500 już widać
W sumie racja, spokojnie możesz już się wybrać na usg [emoji16] Ale fajnie, bardzo się cieszę [emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Dobrze rozumiem że Wy też raz macie objawy ciążowe,czasami bardziej nasilone,czasami mniej...a potem pojawia się czas,kiedy nic nie czujecie i zastanawiacie się czy aby na pewno w ciąży jesteście?

reklama
Dobrze rozumiem że Wy też raz macie objawy ciążowe,czasami bardziej nasilone,czasami mniej...a potem pojawia się czas,kiedy nic nie czujecie i zastanawiacie się czy aby na pewno w ciąży jesteście?
U mnie nieprzerwanym objawem jest bardzo częste siusiu, To się akurat nie zmienia... I coraz większa senność... Reszta się zmienia... brzuch raz boli,raz nie... wczoraj np miałam straszne mdłości, dziś już nic mnie nie mdli... Ale z braku takich uciążliwych objawów trzeba tylko się cieszyć [emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry