reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Żeby nie byc oklapniętym i bez formy, zważając na leniwcowy ostatnio tryb życia - mocno oszczędny. Jakie ćwiczenia wykonywać by było bezpiecznie. Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń na części ciała które można ćwiczyć BEZPIECZNIE w pierwszym trymestrze przez kobiety z grupy ciąż zagrożonych. @Ememes czy podpowiesz nam coś ??

Nak poloze mała mam cały trening ciazowy to wam wkleję

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz już wynik? [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png
Właśnie otworzyłam. Nie wiem czy się nie pomylili ale mam 10442

Nie sądziłam że będzie aż takie wysokie. W takim wypadku chyba pojutrze pójdę już do lekarza. Podobno przy 1500 już widać

Nie sądziłam że będzie aż takie wysokie. W takim wypadku chyba pojutrze pójdę już do lekarza. Podobno przy 1500 już widać
W sumie racja, spokojnie możesz już się wybrać na usg [emoji16] Ale fajnie, bardzo się cieszę [emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Dobrze rozumiem że Wy też raz macie objawy ciążowe,czasami bardziej nasilone,czasami mniej...a potem pojawia się czas,kiedy nic nie czujecie i zastanawiacie się czy aby na pewno w ciąży jesteście?

reklama
Dobrze rozumiem że Wy też raz macie objawy ciążowe,czasami bardziej nasilone,czasami mniej...a potem pojawia się czas,kiedy nic nie czujecie i zastanawiacie się czy aby na pewno w ciąży jesteście?
U mnie nieprzerwanym objawem jest bardzo częste siusiu, To się akurat nie zmienia... I coraz większa senność... Reszta się zmienia... brzuch raz boli,raz nie... wczoraj np miałam straszne mdłości, dziś już nic mnie nie mdli... Ale z braku takich uciążliwych objawów trzeba tylko się cieszyć [emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry