reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eva będzie dobrze. Tak piszą dziewczyny leż leż i bierz leki.

XBUMx super kropek. Kiedy kolejna wizyta?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej - nadrobie was troszke pozniej

Dzownilam do labu moje hcg z poniedziałku to 9200 tyko to skomplikowane bo ja miałam szcztuczny cykl... Ale znalazłam jakis kalkulator ciazy o porodu przy in vitro sie wpisuje dane kiedy transfer był i ilu dniowy zarodek i wyskoczyło mi dzis 5 tydzien 4 dzien wiec hcg z 5 tygodnia i 2 dni - to ok ?

Oczywiscie kluczowy wynik dla mnie bedzie dzisiejszy przytost - moze w piatek bedzie wynik

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzidzia jeszcze młodsza , ale silna , 5t6d , 3.2mm z serduszkiem [emoji171]
1487180867-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]
Super! Gratuluję! [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Cześć dZiewczyny ! Jestem załamana .. miałam dzisiaj wizytę , okazało się że ciąża bardzo wysokiego ryzyka ;( rozwarstwienie kosmowki :( wysokie ciśnienie .. Mam dużo odpoczywać i generalnie nic nie robić ;( :(
Hej głowa do góry bedzie dobrze[emoji4], nie raz słyszałam od dziewczyn co mialy zagrożone ciąże ze udało im się urodzic zdrowa dzidzie a jeszcze przynosiły i rodziły po terminie, mimo że lekarz zapowiadał poród przedwczesny. Może przejdź się jeszcze do innego lekarza żebyś miała porównanie. [emoji4]

Bum sliczna fasolka gratuluję [emoji3] ja tez będę miała usg w 5t i 6d.

Emenems ja miałam w 5t 0d 1300 więc Twoja wydaje się spora przy mojej a chyba im wyższa tym lepiej [emoji38]

reklama
Czy wy tez macie takie straszne duszności ?!

Ja sie czuje jak przed porodem masakra cały czas ucisk na klatce czuje :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry