reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja z mdlosci ami też tak mam. Ale ogólnie gdzieś w ciągu dnia się pojawiają ale za jakiś czas znikają. Piersi pobolewaja. Brzuch czasami ale napewno mniej niż wcześniej szczególnie ten jajnik już tak nie dokucza. Siku chodzę bardzo często. A zmęczenie trochę mniejsze. Chociaż dzisija męczy.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dZiewczyny ! Jestem załamana .. miałam dzisiaj wizytę , okazało się że ciąża bardzo wysokiego ryzyka ;( rozwarstwienie kosmowki :( wysokie ciśnienie .. Mam dużo odpoczywać i generalnie nic nie robić ;( :(

Cześć dZiewczyny ! Jestem załamana .. miałam dzisiaj wizytę , okazało się że ciąża bardzo wysokiego ryzyka ;( rozwarstwienie kosmowki :( wysokie ciśnienie .. Mam dużo odpoczywać i generalnie nic nie robić ;( :(
Przykro mi [emoji20] Ale to przecież nie wyrok... Stosuj się do zaleceń lekarza, dużo odpoczywaj a napewno wszystko będzie dobrze [emoji178] Który masz tc? Dostałaś jakieś leki na podtrzymanie?

hchy3e3klmq5cy16.png

Dzidzia jeszcze młodsza , ale silna , 5t6d , 3.2mm z serduszkiem [emoji171]
1487180867-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]

Dzidzia jeszcze młodsza , ale silna , 5t6d , 3.2mm z serduszkiem [emoji171]
1487180867-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t6d [emoji235]
Piękna dzidzia :D

Pytanie dla dziewczyn które juz mają za sobą ciążę powiedzcie jak jest z mdlosciami? W którym tygodniu mogę liczyć na to ze mi przejdą. Męczę się już 5 tydzień i końca nie widać. Powiem szczerze że najgorzej jest rano chociaż cały dzień mi dokuczają... Juz nie wiem poprostu co mam ze sobą zrobić

Dostałam duphaston , jestem w 5 tygodniu 5 dniu z usg ...staram się być dobrej myśli...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry