reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Niechcę Cię martwić ale umnie zapalenie pęcherza wynikało z posiadania w moczu bakteri coli i dostałam antybiotyk . Byłam na IP zlecili posiew moczu i obowiązkowo antybiotyk żeby nie narażać bąbelka. A teraz mam infekcje pochwy i stosuję clotrimazol na zlecenie mojego gin.
Antybiotyk napewno mnie nie ominie, mam liczne bakterie w moczu więc we wtorek dostanę antybiotyk, Ale lekarz mnie uspokoił że to nic groźnego [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

Dziewczyny beta po 48 godzinach wzrosła z 29 do 80 [emoji178][emoji178][emoji178] Aaaale się cieszę [emoji7][emoji173]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji178][emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kasia super :)
z basenami trzeba uważać, ja sie osobiście nie odważę iść na basen, w pierwszej ciąży pilnowałam dzieci brata, nocowaliśmy u nich bo były małe. Skorzystałam z ich wanny którą wcześniej umyłam, złapałam jakąś grzybice i skończyło się na antybiotyku, Młody na szczęście urodził sie zdrowy ale strachu i bólu co niemiara. Tak sie boję ze nie biorę kąpieli tylko prysznic i na basen mnie wołami nie zaciągną :)

Witajcie dziewczyny. Jeśli pozwolicie to chciałabym do was dołączyć. W piatek zobaczyłam dwie kreski i od razu zapisałam się na wizytę, która już jutro. Dla pewności dziś zrobiłam kolejny test i również pozytywny. To moja trzecia ciąża. Mam dwóch synków: Jaś 3 latka i Przemuś roczek. Trochę byłam zaskoczona, planowaliśmy trójkę ale mieliśmy sie starać dopiero w maju. Jeśli chodzi o termin, to chyba w połowie października. Po drugiej ciąży miałam bardzo długie i nieregularne cykle, nawet po 50 dni. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki. Byłam zapisana na innym forum ale tam straszna cisza, a uwas tak wesoło, więc postanowiłam dołączyć.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałabym was nadrobić, jestem dopiero na 21 stronie. Wczoraj wieczorem miałam czytać ale sen mnie dopadł:)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal, ja poczytałam o basenie w pierwszym trymestrze, popytalam kolegów lekarzy co o tym sądzą no i poszłam bo niby wszystko miało być ok. No i niestety również coś mi tam wyskoczyło a nigdzie nie siadalam i bardzo uważałam...

Eglentine witaj :) Kasia gratulacje bety! Ja jutro wizyta i kurcze, strasznie się jej boję... ze jakieś puste jajo albo coś...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal, ja poczytałam o basenie w pierwszym trymestrze, popytalam kolegów lekarzy co o tym sądzą no i poszłam bo niby wszystko miało być ok. No i niestety również coś mi tam wyskoczyło a nigdzie nie siadalam i bardzo uważałam...

Eglentine witaj :) Kasia gratulacje bety! Ja jutro wizyta i kurcze, strasznie się jej boję... ze jakieś puste jajo albo coś...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze [emoji173] Grunt to pozytywne nastawienie [emoji16] Puste pęcherzyki zdarzają się bardzo rzadko więc nie martw się na zapas [emoji6] Trzymam kciuki [emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kasia gratuluję bety :-)
Nowym mamusią pozytywnych testów :-)
Ale mam dzisiaj senny dzień chociaż pogoda u nas już wiosenna to trochę dodaje energii :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry