reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Niechcę Cię martwić ale umnie zapalenie pęcherza wynikało z posiadania w moczu bakteri coli i dostałam antybiotyk . Byłam na IP zlecili posiew moczu i obowiązkowo antybiotyk żeby nie narażać bąbelka. A teraz mam infekcje pochwy i stosuję clotrimazol na zlecenie mojego gin.
Antybiotyk napewno mnie nie ominie, mam liczne bakterie w moczu więc we wtorek dostanę antybiotyk, Ale lekarz mnie uspokoił że to nic groźnego [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

Dziewczyny beta po 48 godzinach wzrosła z 29 do 80 [emoji178][emoji178][emoji178] Aaaale się cieszę [emoji7][emoji173]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji178][emoji110][emoji110][emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kasia super :)
z basenami trzeba uważać, ja sie osobiście nie odważę iść na basen, w pierwszej ciąży pilnowałam dzieci brata, nocowaliśmy u nich bo były małe. Skorzystałam z ich wanny którą wcześniej umyłam, złapałam jakąś grzybice i skończyło się na antybiotyku, Młody na szczęście urodził sie zdrowy ale strachu i bólu co niemiara. Tak sie boję ze nie biorę kąpieli tylko prysznic i na basen mnie wołami nie zaciągną :)

Witajcie dziewczyny. Jeśli pozwolicie to chciałabym do was dołączyć. W piatek zobaczyłam dwie kreski i od razu zapisałam się na wizytę, która już jutro. Dla pewności dziś zrobiłam kolejny test i również pozytywny. To moja trzecia ciąża. Mam dwóch synków: Jaś 3 latka i Przemuś roczek. Trochę byłam zaskoczona, planowaliśmy trójkę ale mieliśmy sie starać dopiero w maju. Jeśli chodzi o termin, to chyba w połowie października. Po drugiej ciąży miałam bardzo długie i nieregularne cykle, nawet po 50 dni. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamuśki. Byłam zapisana na innym forum ale tam straszna cisza, a uwas tak wesoło, więc postanowiłam dołączyć.

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałabym was nadrobić, jestem dopiero na 21 stronie. Wczoraj wieczorem miałam czytać ale sen mnie dopadł:)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal, ja poczytałam o basenie w pierwszym trymestrze, popytalam kolegów lekarzy co o tym sądzą no i poszłam bo niby wszystko miało być ok. No i niestety również coś mi tam wyskoczyło a nigdzie nie siadalam i bardzo uważałam...

Eglentine witaj :) Kasia gratulacje bety! Ja jutro wizyta i kurcze, strasznie się jej boję... ze jakieś puste jajo albo coś...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal, ja poczytałam o basenie w pierwszym trymestrze, popytalam kolegów lekarzy co o tym sądzą no i poszłam bo niby wszystko miało być ok. No i niestety również coś mi tam wyskoczyło a nigdzie nie siadalam i bardzo uważałam...

Eglentine witaj :) Kasia gratulacje bety! Ja jutro wizyta i kurcze, strasznie się jej boję... ze jakieś puste jajo albo coś...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze [emoji173] Grunt to pozytywne nastawienie [emoji16] Puste pęcherzyki zdarzają się bardzo rzadko więc nie martw się na zapas [emoji6] Trzymam kciuki [emoji110]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kasia gratuluję bety :-)
Nowym mamusią pozytywnych testów :-)
Ale mam dzisiaj senny dzień chociaż pogoda u nas już wiosenna to trochę dodaje energii :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry