Kornelcia05
Moderatorka
Właśnie miałam wczoraj obejrzeć ten dokument na 2 i zapomniałam może w Internecie go znajdepozwole4 sobie wkleić fajny artykuł o rybach Link do: Ryba w toksycznym sosie - Film - rp.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie miałam wczoraj obejrzeć ten dokument na 2 i zapomniałam może w Internecie go znajdepozwole4 sobie wkleić fajny artykuł o rybach Link do: Ryba w toksycznym sosie - Film - rp.pl
Antybiotyk napewno mnie nie ominie, mam liczne bakterie w moczu więc we wtorek dostanę antybiotyk, Ale lekarz mnie uspokoił że to nic groźnego [emoji5]Niechcę Cię martwić ale umnie zapalenie pęcherza wynikało z posiadania w moczu bakteri coli i dostałam antybiotyk . Byłam na IP zlecili posiew moczu i obowiązkowo antybiotyk żeby nie narażać bąbelka. A teraz mam infekcje pochwy i stosuję clotrimazol na zlecenie mojego gin.
Wszystko będzie dobrze [emoji173] Grunt to pozytywne nastawienie [emoji16] Puste pęcherzyki zdarzają się bardzo rzadko więc nie martw się na zapas [emoji6] Trzymam kciuki [emoji110]Hajmal, ja poczytałam o basenie w pierwszym trymestrze, popytalam kolegów lekarzy co o tym sądzą no i poszłam bo niby wszystko miało być ok. No i niestety również coś mi tam wyskoczyło a nigdzie nie siadalam i bardzo uważałam...
Eglentine witaj Kasia gratulacje bety! Ja jutro wizyta i kurcze, strasznie się jej boję... ze jakieś puste jajo albo coś...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
ja już się zaspokoiłam śledziami, dzisiaj jeszcze doszedł paprykarz, którego nie lubiłam, a dzisiaj jadłam z ketchupem i pomidoremAle dostałam ślinotoku na śledzia, masakra [emoji32]