reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale wam zazdroszczę.. :) ja mam wizytę dopiero za tydzień, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu :( mam nadzieję, że zrobi mi usg bo u niej w gabinecie nie ma sprzętu i jak jest potrzeba to zapisuje do siebie do gabinetu prywatnego w ramach wizyty i tam robi.

Mam ten sam dylemat. Moja extra ginekolog do której chodzę już 2 lata ale tez nigdzie tam sprzętu nie widziałam. A w czwartek mam mieć wizytę i liczyłam na serduszko [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moze damego dopplera ma usg do tego mie potrzebne u mnie tak polozna mi zawsze sprawdzała tetno małej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1487090935-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny ja tylko na chwilę[emoji4] Dziś byłam na wizycie, wg om 6t1d i jest juz pikające [emoji175] Tak bardzo się cieszę [emoji4]
Witam nowe mamy, kciuki za wizyty![emoji4]
Idę spać, bo mnie straszne mdłości męczą...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Jestem w 8 ciąży,niestety 5poronien za nami. Po wielu badaniach,lekarz dał zielone światło na kolejną próbę. W końcu zobaczyliśmy upragnione 2 kreski! Dostałam ducha ton,frexiparyne,eutyroks i luteine. Wcześniej brałam pod językową,teraz dostałam dopochwowa. No i właśnie dzisiaj rano wyszedl że mnie ślub podbarwiony kolorem capucino(jeden ropy)? Dzwoniłam do giną,powiedział że może tak być,najważniejsze że nie ma świeżej krwi. Czy któraś z Was tam miała?
Oprócz tego boli mnie dość intensywnie podbrzusze-jak na okres,nie pamiętam czy taak miałam też w zdrowych ciałach. Przyznam szczerze,że bardzo się boję....

1487090935-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny ja tylko na chwilę[emoji4] Dziś byłam na wizycie, wg om 6t1d i jest juz pikające [emoji175] Tak bardzo się cieszę [emoji4]

Gratulacje kochanie ! Trzymaj jutro za mnie kciuki , zebym tez ujrzała zarodek z serduszkiem [emoji171][emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

reklama
1487090935-aaaaaa.jpeg

Super! [emoji7][emoji173] Gratuluję ![emoji178][emoji173][emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry