- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki..
Ja to wczoraj padlam i dopiero teraz wstalam...
Hajmal bedzie wszystko dobrze z toba i malenztwem...trzymam kciuki
Ewkaa ale sie obkupilas kobieto super ja po swietach zamierzam zaszalec ale tez narazie uniwersalne kolory bo moze sie okazac ze na nastepnym usg siurasek wyskoczy...
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...
Ja dzis zamierzam poodkurzac juz tak na lux...zebym jutro nie musiala...a poza tym to jutro moj M do roboty idzie sluzba mu wypadla i dopiero w niedziele rano wroci...w sumie to dobrze bo ostatnio dziala mi na nerwy...milego dzionka kobitki...
Koncze bo musze sie wreszcie z lozka zwlec...
Ja to wczoraj padlam i dopiero teraz wstalam...
Hajmal bedzie wszystko dobrze z toba i malenztwem...trzymam kciuki
Ewkaa ale sie obkupilas kobieto super ja po swietach zamierzam zaszalec ale tez narazie uniwersalne kolory bo moze sie okazac ze na nastepnym usg siurasek wyskoczy...
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty...
Ja dzis zamierzam poodkurzac juz tak na lux...zebym jutro nie musiala...a poza tym to jutro moj M do roboty idzie sluzba mu wypadla i dopiero w niedziele rano wroci...w sumie to dobrze bo ostatnio dziala mi na nerwy...milego dzionka kobitki...
Koncze bo musze sie wreszcie z lozka zwlec...
hajmal
Mowia ze moze szyjka a moze wady wrodzone. Tak naprawde nie wiadomo
Dwa razy mialam bakterie w moczu bralam no waginn a potem zurawit. W szpitalu juz bylo bez bakteri ale i tak mi dali urosept.
Dziewczynki trzymam za was wszystkie kciuki ale tak mi ciezko z tym welfronem pisac
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dwa razy mialam bakterie w moczu bralam no waginn a potem zurawit. W szpitalu juz bylo bez bakteri ale i tak mi dali urosept.
Dziewczynki trzymam za was wszystkie kciuki ale tak mi ciezko z tym welfronem pisac
igusiad
Ja dzisiaj do 13 w pracy a potem w końcu trochę wolnego.
Kciuki za dzisiejsze wizyty jeżeli takie są.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki za dzisiejsze wizyty jeżeli takie są.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć wszystkim
Mam do Was pytanie macie problem z suchą skórą ? Moja jest tak sucha że już nie mam pomysłu czym ją smarować a przecież muszę depilować nogi
I jak radzicie sobie z dzisiejszym postem bo ja o 8 zjadłam śniadanie i chyba 3 posiłki mi nie wystarczą
Trzymam kciuki za wizyty
Mam do Was pytanie macie problem z suchą skórą ? Moja jest tak sucha że już nie mam pomysłu czym ją smarować a przecież muszę depilować nogi
I jak radzicie sobie z dzisiejszym postem bo ja o 8 zjadłam śniadanie i chyba 3 posiłki mi nie wystarczą
Trzymam kciuki za wizyty
Spark
Ja zjemm pewniee więcej, ale bezmiesnychCześć wszystkim
Trzymam kciuki za wizyty
A suchą skórę zaczynam mieć na twarzy i dłoniach, znajoma w ciąży poleciała mi jakiś krem z rossmana muszę znaleźć nazwę to Ci podam i sama kupię
Borutka
Kochana ! 3 majcie się ciepło. Myśl pozytywnie i jak najmniej stresu... Najważniejsze że jesteście pod dobrą, profesjonalną opieką
A ile tego zurawitu brałaś? Bo ja biorę 1x1 i nie wiem, czy to nie za mało
Beczulinda
Hej dziewczyny.
Obudziłam się po 6 wyspana jak nigdy, ale za to bardzo głodna. Zjadłam śniadanko, wzięłam się na książkę i pach, zasnelam dopiero mnie mama obudziła telefonem. Pierwszy raz snil mi sie syn, zawsze w snacj pojawiala sie coreczka. Ciekawe. Ale wczoraj intensywnie myslelismy o imieniu dla syna, nize dlatego.
Teraz zrobię podejście do książki nr 2, na obiad wymyśliłam sobie naleśniki z drzewem truskawkowym. Jutro zrobię sobie to samo, bo przed świętami już nic mi się nie chce wymyślać.
Miłego dnia mamuśki.
Obudziłam się po 6 wyspana jak nigdy, ale za to bardzo głodna. Zjadłam śniadanko, wzięłam się na książkę i pach, zasnelam dopiero mnie mama obudziła telefonem. Pierwszy raz snil mi sie syn, zawsze w snacj pojawiala sie coreczka. Ciekawe. Ale wczoraj intensywnie myslelismy o imieniu dla syna, nize dlatego.
Teraz zrobię podejście do książki nr 2, na obiad wymyśliłam sobie naleśniki z drzewem truskawkowym. Jutro zrobię sobie to samo, bo przed świętami już nic mi się nie chce wymyślać.
Miłego dnia mamuśki.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.