mój miał 14t4d - długość 8.6cmDziewczyny chcialam sprawdzic dlugosc mojego dzidziusia a w CRL jest 14w6d. Wiecie może jaka to długość w cm?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
no mam nadzieje , że siurki nie poodpadająHej, nadrobilam
Igusiad współczuję przeżyć zarówno siostrze jak i Tobie
Co do okien mój pomył, poodkurzał, pościerał kurze...
Za to od wczoraj całe 2 dni z nim nie rozmawiam, nagrabil sobie i nie mam ochoty spędzać z nim czasu...
Dzisiaj na wizycie średnio. Niczego się za bardzoo nie dowiedziałam, dzidzia obrocona tynkiem i plecami także nic nie widać kolejna wizyta 11 maja.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
czasem takie gbury są wrrr.... ja też z mojej poniedziałkowej jakoś średnio zadodowlona :/ ale mam 24go tam gdzie robiłam prenatalne na tym samym sprzęcie usg - więc mam nadzieję , że będę zadowolonaMoja dzisiejsza wizyta to masakra [emoji34] Opóźnienie 1,5 godziny, lekarz od usg gbur, nic mi nie mówił, nie pokazywał i zdjęcia nie dał [emoji34] Jedynie z jego rozmowy z położną zrozumiałam że wszystko jest Ok, kończyny i nosek na miejscu. Mamy już 5,6cm. A jak zapytałam o płeć to powiedział że dopiero w 20tc będzie mógł powiedzieć. Tak mi głowicą przyciskał na kość łonową że chyba będę miała siniaka [emoji33]
Na szczęście we wtorek idę jeszcze raz na to usg prywatnie i mam nadzieję że wtedy dowiem się i zobaczę więcej [emoji4]
Spark
Fanka BB :)
Hehhe też maam nadzieję, już przwykłam do "synka"no mam nadzieje , że siurki nie poodpadają
no ja też i to bardzoooo w ogóle cała moja rodzina już nastawiona na chłopczyka bo moja siostra ma tylko syna a tak to same dziewuchy
Ewka super ciuszki kupiłaś! Widzę ze zaczynacie już działać ja jeszcze nie mam nic. Czekam do czwartku, mam nadzieje ze dzidzia się ładnie pokaże bo planuje już wtedy kupić pierwsze ciuszki
Ale to różnie jest z tymi lekarzami, nie wiem tylko od czego to zależy ze jedni potrafią wszystko omówić i wysłuchać pytań a inni byle jak najszybciej. Z tym szpitalem to super ze tak się Tobą zajęli, trzymam kciuki za dobre wyniki i żebyś w sobotę wróciła do domku
Ja już idę spać bo padam, dobranoc
Ale to różnie jest z tymi lekarzami, nie wiem tylko od czego to zależy ze jedni potrafią wszystko omówić i wysłuchać pytań a inni byle jak najszybciej. Z tym szpitalem to super ze tak się Tobą zajęli, trzymam kciuki za dobre wyniki i żebyś w sobotę wróciła do domku
Ja już idę spać bo padam, dobranoc
Ewka super ciuszki kupiłaś! Widzę ze zaczynacie już działać ja jeszcze nie mam nic. Czekam do czwartku, mam nadzieje ze dzidzia się ładnie pokaże bo planuje już wtedy kupić pierwsze ciuszki
Jak powiedział, że z dzieckiem wszystko w porządku,tylko jak zwykle u mnie problem, to kupiłam :-)uniwersalne, bo pepowina zaslonila wszystko i nie widać było co się pod nią kryje ;-)
Cześć Mamy!
Jadę dziś powtórzyć te.nieszczesne badania, bo mocz mi wyszedł fatalnie, w morfologii też kiepsko... mam nadzieje , że szybko mi się unormuje. Nie liczę na błąd laboratorium, bo mnie piecze przy siku, więc coś jest nie tak... Ja to się mam, ciągle coś... Ale nie tracę nadziei, tym razem musi być dobrze
Czy któraś ma dziś wizytę??
Oczywiście trzymam za Was kciuki :-)
hajmal
Nie oddzwalam sie bo bylam bardzo zestresowana. Nadal sie boje zwlaszcza ze mam dzis 15,1 a w 16,0 poronilam synka w zeszlym roku. Co by tu nie mowic psycholog potrzebny mi na rowno z ginekologiem.
Na razie jestem bardzo zadowolona. Porodowke tu bardzo chwala. To taki maly szpital, na ginekologi jest tylko 24 lozka, za to lekarze dostepni i chetni do pomocy, tak samo pielegniarki. Zobaczymy jak bedzie dalej.
Na razie jestem bardzo zadowolona. Porodowke tu bardzo chwala. To taki maly szpital, na ginekologi jest tylko 24 lozka, za to lekarze dostepni i chetni do pomocy, tak samo pielegniarki. Zobaczymy jak bedzie dalej.
KaSia86
No właśnie ja też po świętach idę prywatnie do fajnego lekarza na to usg więc pocieszam się że na spokojnie i bez bólu wszystko pokaże i wytłumaczy [emoji4]czasem takie gbury są wrrr.... ja też z mojej poniedziałkowej jakoś średnio zadodowlona :/ ale mam 24go tam gdzie robiłam prenatalne na tym samym sprzęcie usg - więc mam nadzieję , że będę zadowolona
reklama
KaSia86
To może zamiast zwykłego badania moczu zrób posiew? Będzie odrazu wiadomo na czym stoisz [emoji4] Ja tak zrobiłam i lekarz super mi dobrał antybiotyk, od tamtej pory ani widu ani słychu po infekcji pęcherza [emoji4]Cześć Mamy!
Jadę dziś powtórzyć te.nieszczesne badania, bo mocz mi wyszedł fatalnie, w morfologii też kiepsko... mam nadzieje , że szybko mi się unormuje. Nie liczę na błąd laboratorium, bo mnie piecze przy siku, więc coś jest nie tak... Ja to się mam, ciągle coś... Ale nie tracę nadziei, tym razem musi być dobrze
Czy któraś ma dziś wizytę??
Oczywiście trzymam za Was kciuki :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.