reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziś ostatni dzień w pracy i parę dni wolnego! Jupiìii![emoji23][emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
To może zamiast zwykłego badania moczu zrób posiew? Będzie odrazu wiadomo na czym stoisz [emoji4] Ja tak zrobiłam i lekarz super mi dobrał antybiotyk, od tamtej pory ani widu ani słychu po infekcji pęcherza [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

No wlasnie kupiłam ten specjalny pojemnik na posiew, z czymś dziwnym w środku, zrobiłam, zawiozę, zobaczymy co wyjdzie...
Mam nadzieje, że to nic poważnego :-)

Nie oddzwalam sie bo bylam bardzo zestresowana. Nadal sie boje zwlaszcza ze mam dzis 15,1 a w 16,0 poronilam synka w zeszlym roku. Co by tu nie mowic psycholog potrzebny mi na rowno z ginekologiem.
Na razie jestem bardzo zadowolona. Porodowke tu bardzo chwala. To taki maly szpital, na ginekologi jest tylko 24 lozka, za to lekarze dostepni i chetni do pomocy, tak samo pielegniarki. Zobaczymy jak bedzie dalej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze:-)

A to poronienie w zeszłym roku czym było spowodowane? Cos mówił o co mogło być przyczyną?

No wlasnie kupiłam ten specjalny pojemnik na posiew, z czymś dziwnym w środku, zrobiłam, zawiozę, zobaczymy co wyjdzie...
Mam nadzieje, że to nic poważnego :-)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]U mnie to była E-coli [emoji58] Na szczęście antybiotyk pomógł i mam spokój. Dodatkowo do niedawna łykałam jeszcze Urosept- Jest bezpieczny w ciąży [emoji4] I piłam sok z żurawiny...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]U mnie to była E-coli [emoji58] Na szczęście antybiotyk pomógł i mam spokój. Dodatkowo do niedawna łykałam jeszcze Urosept- Jest bezpieczny w ciąży [emoji4] I piłam sok z żurawiny...

w57v3e3kdnfl41ek.png

Gdzie kupić taki prawdziwy sok 100% ż żurawiny? I U mnie w sklepach nigdzie nie ma...

Gdzie kupić taki prawdziwy sok 100% ż żurawiny? I U mnie w sklepach nigdzie nie ma...
Ja kupowałam w Tesco bo był najtańszy- 12zł za 750ml. Wcześniej kupowałam też w Stokrotce sok bio 22zł za 500ml. Tylko on jest strasznie kwaśny więc rozrabiałam go pół na pół z wodą i dosładzałam. Zaleca się żeby pić 300ml soku 100% dziennie [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hajmal trzymam kciuki, będzie dobrze:)
Ewka oby Ci pomogla zurawinka, sliczne ubranka kupiłaś:-)
Ja juz nastawilam ciasto na baby drożdżowe i jem śniadanko:)
Muszę jechac na 12 do szkoly na dyżur....oby malo dzieci było;)

reklama
Cześć mamusie !
Ja dziś sie prawie wogole nie wyspałam, pierwsze bolał mnie żołądek potem miałam jakieś głupie sny a pozniej przyszła bezsenność. Jakaś taka zdenerwowana byłam cała w nocy i nie potrafiłam sie uspokoić wiec postanowiłam wstać i wziąć sie za świąteczne przygotowania :)

Hajmal to super ze jesteś w dobrych rękach, przynajmniej lekarze sprawdzą czy wszystko jest w porządku i bedziesz spokojniejsza. Duzo zdrówka dla Ciebie i dzidziusia :)

Ewkap powodzenia na badaniach :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry