- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hajmal
Fanka BB :)
igusiad
Mi się dzisiaj śniło usg i pani pokazała nam piękna cipuszkę. :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Cały czas 3x1? Jak długo?
Przepraszam, że zwracam Ci głowę, ale lekarz nic mi nie mówił o zuravicie. Kupiłam to, bo któraś z dziewczyn mi tu doradzila i stosuje tak jak zalecają na ulotce , tzn pierwsze 3 dni 3x1, a później 1x1. A Tobie lekarz zalecił 3x1?
Spark
Mi lekarz na bakterie w moczu kazał brać urosept 3x2 przez 10 dnia, akurat całe opakowanie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz na bakterie w moczu kazał brać urosept 3x2 przez 10 dnia, akurat całe opakowanie
Dzieki Spark! Mam mu wysłać wyniki dzisiejszych badań mailem i dopiero powie mi co dalej. Załóżmy, że mam ta bakterie. Czy to może być szkodliwe dla dzidziusia??? Czy ta infekcja jest zagrożeniem dla ciąży??
Spark
Mi lekarz powiedział, że mam się tym zbytnio nie przejmować, leczyć tak, ale nie martwić się leki ziołowe sobiee bez problemu z tym radzą, i dużo piciaaDzieki Spark! Mam mu wysłać wyniki dzisiejszych badań mailem i dopiero powie mi co dalej. Załóżmy, że mam ta bakterie. Czy to może być szkodliwe dla dzidziusia??? Czy ta infekcja jest zagrożeniem dla ciąży??
Co do zdjęć USG i określania płci w pierwszym trymestrze... Mój gin na 80% mówił mi, że będzie chłopak.... a ja mu ripostę że będzie dziewczynka, bo zrobiłam Nifty. Był w szoku. Mówił, że na tym etapie ciąży tylko hipotetycznie podaje się płeć dziecka i to zazwyczaj strzela się w chłopaka, bo w ok 14 tygodniu łechtaczka u dziewczynek jest przerośnięta i znajduje się na zewnątrz, więc wygląda jak siurek Dopiero na 98% płeć z USG można określić w 20tyg. Przynajmniej tak mówił mi gin
Hej tez zrobilam test Nifty wczoraj i za tydzien powinnam miec wyniki. Bedziesz robic jeszcze jakies dodatkowe badania prenatalne czy juz nie?
reklama
ja89
Ja właśnie przeszłam zapalenie pęcherza i oprócz antybiotyku kazali mi spożywać właśnie żurawine obojętnie w jakiej postaci. Kupiłam sobie suszona plus herbatkę ale trzeba patrzeć na skład bo herbata która zawiera 0,2% żurawiny jest nic nie warta. Ja jedynie znalazłam Herbapolu malina z żurawina i mają tak pół na pół. Kupiłam też sok ale do rozcienczania i się żurawinuję
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.