reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rps20170408_182959.jpg

Moje dzisiejsze zakupy :-)
Zajączek zakupiony w zeszłym roku :-)

Załączniki

• rps20170408_182959.jpg
    rps20170408_182959.jpg
    111,2 KB · Wyświetleń: 285
Któraś myślała o chalupnictwie :-) w tym roku do świąt już nie zdążymy naprodukowac, ale na przyszłe święta pomysł na biznes jak znalazł :-)

Wózek kupujemy najprawdopodobniej tako junama madena :) a fotelik maxi cosi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Teraz mnie ten brzuch nie boli :) Byliśmy na basenie, popływałam, czuję się super odświeżona. Będziemy tam chyba chodzić raz w tygodniu.

U mnie dziś dzień gości , dopiero poszli a mi łeb znów pęka , ciśnienie mam w porządku...
Dobrze , ze wizyta w poniedziałek :)

Kasia też chciałam iść na to do kina , ale jak z napisami się okazało to odpuściłam :p

hajmal no tylko mój P robi po 12h , żeby tyle mieć , czasem jakąś premie dostanie to też od razu na oszczędnościowe leci i jak potrzeba na jakieś świeta większe wydatki to sobie wyciągamy , trzeba sobie radzić - ale u nas plus jest taki , że my 1000zł płacimy już ze wszystkim - czynsz , prąd , gaz , tv , net :D 300zł na ratę bo niestety kredyt mamy ...

reklama
Hej Dziewczyny ja dzisiaj od rana z rodzina na działce, mały uwielbia bo skacze na trampolinie i bawi się w piasku a my poodpoczywalismy i pogrilowalismy :) naprawę fajnie minął dzien bóle to znaczy kłucie brzucha dzisiaj zniknęło, oby na dobre :)
Co do wydatków to u nas teraz tylko mąż zarabia ale wydaje mi się ze życie w Niemczech jest dużo naprawdę duuzo łatwiejsze bo nie musimy sobie niczego odmawiać a i odłożyć można.
Ja, obojętnie ile miałabym pieniędzy, nie kupię nowego wózka tylko używany bo tak samo zrobiłam jak rodzil się synek. Wózek w stanie idealnym niczym nie różnił się od sklepowego, tylko cena znacznie :) łóżeczko, bujaczek, krzesełka tez kupiłam używane wyglądające jak nowe
Wg mnie są rzeczy na których można zaoszczędzić sporo kasy kupując używane a są rzeczy które trzeba kupować nowe. Ale wiadomo ze każdy robi po swojemu i zreszta bardzo dobrze :)
Ewa super zakupy zrobiłaś :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry