reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny ochlanelam troche...siedze na necie i ogladam przyjaciolki z nudowna Ipli..
Ewkaa super nabytki...a co do tego chalupnictwa to dobry pomysl tylko nie wiem czy na przyszly rokto my czas bedziemy mialy jak dziecko male w domu bedzie...
Teraz to i ja bym sie chetnie czyms zajela...
Roza kolor fajny....gondola super ale mi osobiscie spacerowka nie podlazi...
Ogladamy coraz wiecej tych wozkow i w koncu nie wiem na co sie zdecydowac...tyle tego jest...
A co do wozka powiem wam ze jakbym trafila taki jak chce to tez bym kupila uzywany...naprawde mozna na takim zaoszczedzic nawet polowe...ale jeszcze troche czasu mamy na decyzje...

Z tym czasem Justa to mozee i masz trochę racji :-)

Roza wózek bardzo ładny :-)

Ja jednak chyba kupię na początek sama gondole, a później jakąś w miarę dobra spacerowke parasolke :-)

U mnie dziś dzień gości , dopiero poszli a mi łeb znów pęka , ciśnienie mam w porządku...
Dobrze , ze wizyta w poniedziałek :)

Kasia też chciałam iść na to do kina , ale jak z napisami się okazało to odpuściłam [emoji14]

hajmal no tylko mój P robi po 12h , żeby tyle mieć , czasem jakąś premie dostanie to też od razu na oszczędnościowe leci i jak potrzeba na jakieś świeta większe wydatki to sobie wyciągamy , trzeba sobie radzić - ale u nas plus jest taki , że my 1000zł płacimy już ze wszystkim - czynsz , prąd , gaz , tv , net :D 300zł na ratę bo niestety kredyt mamy ...
Film jest Super, naprawdę polecam [emoji16] Ale nie jest z napisami tylko z dubbingiem- to film dla przedziału 7+ a 7latki raczej nie poradziłyby sobie z napisami [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Witam
Dopiero udało mi się zasiąść do kompa. Rano córkę musiałam zawieźć na występy, wróciłyśmy koło 14, potem obiad a potem nie wytrzymałam i umyłam jedno okno, mam nadzieję że sobie tym nie zaszkodzę, i tak pomyślałam żeby się nie przeciążyć to tak jedno dziennie umyć, no zobaczymy jak tam wieczorem będę się czuła
Igusia nawet nie wiesz jak mi jest przykro z powodu Twojej siostry. Ja też przed każdą wizytą mam schizy czy wszystko w porządku, czy dzidzia żyje, i gdybym czuła chociaż te ruchy to chyba byłabym spokojniejsza
Justa dzisiaj nie masz co męża zaczepiać, poczekaj aż mu kac minie i jutro mu "potrujesz" ;)
Co do oszczędzania to ja z tych co to jak nic w m-cu nie odłoży to chora chodzi :oo2::oo2: ale niestety nie zawsze się da i już zaczynam płakać bo w maju mamy przeglądy i ubezpieczenie naszych dwóch aut :(:(

Film jest Super, naprawdę polecam [emoji16] Ale nie jest z napisami tylko z dubbingiem- to film dla przedziału 7+ a 7latki raczej nie poradziłyby sobie z napisami [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Quwa a moja siostrzenica ponoć była i mówiła , ze z napisami [emoji50] w takim razie lece hehe w weekend [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t4d [emoji272]

Joanna narobiłaś mi ochoty na grilla :-) jutro dzień dość napięty i raczej nie znajdę na to czasu, ale może za tydzień zrobimy z mężem w niedzielę na obiad ;-)

Witam
Dopiero udało mi się zasiąść do kompa. Rano córkę musiałam zawieźć na występy, wróciłyśmy koło 14, potem obiad a potem nie wytrzymałam i umyłam jedno okno, mam nadzieję że sobie tym nie zaszkodzę, i tak pomyślałam żeby się nie przeciążyć to tak jedno dziennie umyć, no zobaczymy jak tam wieczorem będę się czuła
Igusia nawet nie wiesz jak mi jest przykro z powodu Twojej siostry. Ja też przed każdą wizytą mam schizy czy wszystko w porządku, czy dzidzia żyje, i gdybym czuła chociaż te ruchy to chyba byłabym spokojniejsza
Justa dzisiaj nie masz co męża zaczepiać, poczekaj aż mu kac minie i jutro mu "potrujesz" ;)
Co do oszczędzania to ja z tych co to jak nic w m-cu nie odłoży to chora chodzi :oo2::oo2: ale niestety nie zawsze się da i już zaczynam płakać bo w maju mamy przeglądy i ubezpieczenie naszych dwóch aut :(:(

Nie przesadzaj z tymi oknami tylko... mi siostra umyla, ale jakby nie przyjechała, to i tak bym ich nie umyla. Zaciagnelabym Rolety, żeby zasłonić brudne szyby ;-)

Na jakie występy zawiozlas córkę? :-)

reklama
Quwa a moja siostrzenica ponoć była i mówiła , ze z napisami [emoji50] w takim razie lece hehe w weekend [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t4d [emoji272]
Leć bo warto! Film to dokładna kopia bajki (którą swoją drogą w dzieciństwie nieźle katowałam [emoji12])

w57v3e3kdnfl41ek.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry