reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ wczoraj popisałyście... nadrobię potem.

mam takie pytanko na szybko. Powiedzcie mi dziewczyny, bo mnie to niepokoi, jakie bóle w podbrzuszu są ok? Chyba Hajmal wcześniej pisała, że dobre są takie po bokach, a takie w okolicach pochwy niedobre. Mnie teraz boli tak z przodu jakby pod macicą, ale nie tam gdzie pochwa (bo ona jest tak bardziej z tyłu) tylko jakby w okolicach spojenia łonowego. No wiecie, tak bardzo z przodu. Te ból przyprawia mnie o zły humor. Zanim wstałam z łóżka, to było jak wbijanie cienkiej szpileczki w spojenie łonowe, a teraz to tak pobolewa trochę jak na okres.

Z jednej strony to może mnie ciągną tu jakieś więzadła, żeby więcej miejsca dla macicy zrobić,ale z drugiej, to ja nie wiem przecież co tam się dzieje... a nie chcę zlekceważyć czegoś nieodpowiedniego. Powiedzcie mi proszę, co o tym myślicie?
Mnie też pobolewa przy spojeniu lonowym, co się wczoraj okazało jak detektorem szukałam dzidzi, w tym właśnie miejscu się ustanowiła :) może to dlatego pobolewa

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój tez wczoraj wieczorem poszedł na piwo z kolegami. Ale ja spałam jak zabita, a wrócił koło 1. Oczywiście potem postanowił jeść kanapki na kanapie - matko jaki chlew.
Nawet nie byłam w ogóle zła. Ale teraz mu sie jednak oberwało, głównie dlatego, ze sie źle czuje. Juz nie wiem już co mam ze sobą zrobić. Niby 13sty tydzień, powinno być lepiej. A mi jest niedobrze i jestem taka zmęczona, ze najchętniej cały dzień bym się z łóżka nie podnosiła. A ten cały czas coś ode mnie chce, córka tez co 5 min coś.

U mnie jeszcze cały czas prawie nikt nie wie, ze jestem w ciąży, ale chyba powoli bede mówić. Miałam czekać na wyniki nifta, ale to dopiero za 10 dni, i nie spodziewam sie niespodzianek, a brzuch rośnie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Mam nadzieje, że poboli i przestanie. To nie boli jakoś cały czas, poczytałam dziś książkę na leżaczku i nie bolało, teraz pochodziłam i znowu tam kłuje. Jakby to sie nasilało w następnych dniach to pójdę do lekarza, ale jeśli samo przejdzie, to ok.

Wczoraj pol wieczora przeryczalam...nie wiem czy to hormony...ale musialam wyrzucic z siebie co mi na sercu lezy...
Moj m ostatnio w ogole mnie niw rozumie...siedze w domu caly dzien gotuje..piore...a on przychodzi z pracy zje obiad i za chwile dzwoni tel i twierdzi ze musi wyjsc bo ktos cos od niego chce...i znika na kilka godzin...
Mam tego juz serdecznie dosc poklocilam sie z nim i powoedzialam ze jak tak ma dalej byc to ja mam w dupie takie malzenstwo...najchetniej to spakowalabym rzeczy swoje i dziecka i ucieklabym tam gdzie by mnie nie znalazl ..niech sie pomartwi troche...
Nie wiem juz czy ze mna cos jest nie tak...czy to normalne...
Justa też mnie wczoraj wzięło na ryczenie... musiałam się mojemu wygadac ze wszystkiego, co mnie niepokoi. Wszystkie żale mu wylałam. Nie wiem czemu, mogłabym tak leżeć i płakać. Ale mnie przytulił i zasnęłam.

Mój po tym jak mnie wkurzyl, nadrobił :) pomył okna, poodkurzał, poszedł ze mną doo apteki po witaminy, a wieczorem mamy film zobaczyć :)
Razem słuchaliśmy dziś w domu serduszka dzidzi :)
I jeszcze od 3 dni przez chorobę chodziłam bez make-up`u, dziś się pomalowałam a mój facet: kochanie, powiem Ci, że bardziej mi się podobasz bez makijażu, tak słodko, po co się malujesz... lepiej było rano :)

Ahh nienawidzę się tak, ale mimo wszystko to miłe :D

Aaa co do kregli to ostatnio znajoma w ciąży pytała dwóch lekarzy i oboje stwierdzili, że może, ale nie najciezsze kule, takie lekkie na jej możliwości no i że najlepiej dwoma rękami :)

Spark mój tez mi tak mówi ale ja mu nie wierze [emoji23]

Byliśmy dzisiaj w sklepie i wybraliśmy sobie wózek. W przyszłym tygodniu chyba będziemy kupować, póki kasę mamy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Byliśmy dzisiaj w sklepie i wybraliśmy sobie wózek. W przyszłym tygodniu chyba będziemy kupować, póki kasę mamy :)

Haha ja też za bardzoo nie [emoji14] chociaż oni mają różne odchyły [emoji14]
Jaki wózek ? :D

Haha :-) może to najlepszy sposób? Kupować powoli, co miesiąc coś zaraz po wypłacie, a Wy przecież sobie poradzicie dalej :-) ile Wam zostanie tyle wydacie :-)

Alraris musisz duzo odpoczywac. Nospa magnez i odpoczynek. Moje zle doswiadczenia moga negatywnie wplywac na ocene sytuacji. Wiec najlepiej podejdz do lekarza.
Bum to i tak maz niezle zarabia. Ja jestem zla na siebie i system, tyle pracy 7 lat ciezkich studiow. Za to teraz wielkie g....... mam z tego.
My mamy razem 5 tys , z tego wybudowalismy dom kupilismy samochod. Jestesmy po slubie 9 lat i jestem zadowolona z tego sposobu oszczedzania, wszystko wg kartki reszta do koperty. Nie mamy kredytu wiec jestesmy wolni :). Na poczatku to lacznie mielismy 4 tys i dalo sie odlozyc tylko orobilismy sie troche :). Kase w domu trzymam ja bo mojemu mezowi tez to nie wychodzi.
Teraz leżę w strefie spa w hotelu **** bo wiecej nie moge i powiem wam da sie.
Pozdrawiam z Krynicy :)

reklama
Ewkaa wstal dziad...myslal ze jak poodkurza dywan to mu sie upiecze....powiedzialam co o nim mysle...ze tak sie troszczy o to zebym nerwow nie miala...pojechalam.mu i poryczalam sie...a jemu to mam wrazenue ze to zwisa...
Wyszlam z synem do bratowej dopiero wrocilismy....i nie rozmawiam z nim...pierwszy przyjdzie...a ja juz mam dosyc takiego zycia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry