reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja poluje na jakiś bebetto. Może nico może Luca sama jeszcze nie wiem ale też poluje na używke

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurcze zazdroszczę Wam tego, że macie mniej więcej sprecyzowany wybór co do wózków.. Ja sama nie wiem jaki będzie dobry dla nas. Na pewno musi mieć dużą gondole i być dobry w teren bo będziemy od lutego tylko po leśnych drogach..

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja Dziewczynki właśnie się wykapalam i zaraz wskakuje do łóżka :) jeszcze jakiś film obejrzymy i do spania...mam nadzieje ze się wyspie bo ostatnio mam z tym problemy, nawet gdy nic mnie nie boli to się budze i kręcę , czuje ze nawet brzuch mi ciąży :)
Roza wózek bardzo ładny, ja to nie mam pojęcia jaki wybiorę, szczerze to nawet o tym jeszcze nie myśle :) jak coś znajdę to wyślę Wam zdjęcie
Miłej nocy Kochane

Oj Bum to rzadko masz meza w domu.
Roza ladny wózek

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma źle :) co tydzień inna zmiana :)
Jak ma na rano to od 6-17 - no to 11 godzin :D
A jak ma na drugą to od 14-2:00 to 12 godzin :) , dajemy radę musimy .
Weekendy to tylko sobota wolna bo w niedzielę pracuje po 8 :D
ale za to Święta chociaż w domu - urlop 3 tygodnie w wakacje , szybko przelatuje... najważniejsze , że młodej poświęca czas dziennie i umiemy to wszystko pogodzić :) cieszę się , że nie mam go w żadnych delegacjach tylko w domu dziennie , choć na te pare godzin :)

JustaKacper a co Ci nie pasuje? :) jaka byś chciała?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roza nie gniewaj sie nie chcialam cie urazic...po prostu mnie sie nie podobaja spacerowki z tych wozek 2w1 czy 3w1.....ale tez sobie upatrzylam wozek 3w1 co najsmieszniejsze...pewnie i tak jak maly bedzie juz dobrze siedzial to wskocze w jakas parasolke...
Ja cos usnac nie moge....jutro siedze caly dzien z mlodym...moj szanowny m do pracy idzie....a dzis caly dzien cisza miedzy nami...nawet pol slowka nie zamienilismy odkad mu wygarnelam...obrazil sie i honorem ujal....
Dobranoc dziewczeta....

Haha...ja też nie śpie, bo mój mąż poszedł z kolegą gdzieś i już sie martwie...niechce mu nic pisać bo rzadko wychodzi tak sam. W zasadzie to jak tu 2,5 roku mieszkamy to 2 raz go tak nie ma. Ale za pierwszym razem to był u kolegi pare pięter wyżej, a teraz nie mam pojęcia gdzie poszli.

Roza wózeczek fajny.

Ja miałam do Lenora super lekką spacerowke i poreczna , młoda siadla do niej jak miała 6msc - marcu a jest z września [emoji5]
Mieliśmy taco 3w1 przy młodej i spacerowka była ogromna .

Choć teraz tez mam zamiar kupić wozek 3w1 , i po obejrzeniu spaerowki jest lepsza [emoji38] , ale może znow mi sie odmieni.
1491691558-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t4d [emoji272]

Powiedziałam kuzycne o ciąży, cieszyli się i stwierdzili że sami też się muszą brać. Zachecilismy ich :)
Wózek ja kompetnie nie wiem jaki ale raczej używany skoro można na tym oszczędzić

reklama
JustaKacper nie gniewam się, nie uraziłaś mnie :) każdemu z nas podoba sie co innego, dlatego pytam jaka Tobie się podoba

Kasia czyzbys mówiła o Pięknej i Bestii? My dzisiaj byliśmy na tym w kinie w 4dx. Na prawdę film fajny. Co ciekawe pierwszy raz widziałam ta historie bo w dzieciństwie nie tolerowałem filmów disneya [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry