Dużo z nas już na te powiedzmy 80 procent wie. Na przykład ja, u mnie chłopczykCześć, matko tak długo mnie tu nie było, przepraszam! :/
Czy któraś zna już płeć?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark
Fanka BB :)
U mnie też na 90 procennt chłopiec, tak, jak przeczuwałam mi się wydaje, że późno, pierwsze dziecko ponoć ok 20 tyg nawet czasami 18 to chyba najwcześniejSunday a w którym tygodniu ciąży juz jesteś że czujesz ruchy maleństwa swoją drogą kiedy myślicie będziemy już coś czuć?
Nie ukrywam że doczekać się nie mogę
Ja z młodą poczulam dopiero w 21tc smyrania [emoji4]
spark no chłopaki u nas rządzą na wątku [emoji23]
Kiedy masz wizytę?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t0d [emoji272]
Kiedy masz wizytę?
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Spark
No czyli tak jak mówią właśnie, że w tym tyg. Zwykle dopiero aaa prenatalne miałam w czwartek, a wizytę kolejną mam 13kwietniaJa z młodą poczulam dopiero w 21tc smyrania [emoji4]
Kiedy masz wizytę?
Hehe czyli jednak chłopcy nie zawsze beezobjawowo jak u mnie, bo z tego coo wiem większość tu miała mdłości i inne przygody
Beczulinda
Wszyscy mi mówią że w pierwszej ciąży około 20 tygodniaSunday a w którym tygodniu ciąży juz jesteś że czujesz ruchy maleństwa swoją drogą kiedy myślicie będziemy już coś czuć?
Nie ukrywam że doczekać się nie mogę
igusiad
Ja w pierwszej czułam w 16 tc a teraz tak jakby w 14
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Niektorzy Spark to maja tupet.
Ja ruchy czuje juz ponad tydzien sa coraz bardziej wyrazne. To takie musniecia.
Wywiozlam mlodego do chrzestnej. I zaczelam planowac obsiewanie warzyw ale zaczal mnie pobolewac brzuch wiec znowu leze. Nie jest twardy tylko takie dziwne uczucie jak by sie siku chcialo.
Ja ruchy czuje juz ponad tydzien sa coraz bardziej wyrazne. To takie musniecia.
Wywiozlam mlodego do chrzestnej. I zaczelam planowac obsiewanie warzyw ale zaczal mnie pobolewac brzuch wiec znowu leze. Nie jest twardy tylko takie dziwne uczucie jak by sie siku chcialo.
Cześć dziewczyny
My wczoraj byliśmy na tych prenatalnych, dzidzia rozwija się prawidłowo, jest większa niż termin z miesiączki i podobno to już 13 tydzień i 2 dzień czekamy jeszcze na wyniki z krwi. jedyne co pod koniec nas zmartwiło, to to że tętno dziecka wynosiło 148 uderzeń na minutę... Lekarz powiedział ze to prawdopodobnie przez to że mało wypiłam (faktycznie przy badaniu o 17 miałam wypite max.800ml w ciagu dnia bo byliśmy w trasie). Zlecił nam echo serca dziecka w 17 tygodniu ciązy ale kazał sie nie martwić i pic duzo wody.
Dzisiaj rano znowu zaczęłam plamić, tym razem na czerwono wiec od razu pojechaliśmy do szpitala, z dzieckiem w porządku, szyjka zamknięta, fałszywy alarm. Prawdopodobnie plamie nadal po cytologii a lekarz zalecił chodzenie a nie leżenie. Tętno dziecka dzisiaj było juz 152 uderzenia i lekarz powiedział ze nie widzi potrzeby robienia tego echa tylko pić dużo. Prawdopodobnie będziemy mieli chłopca, jednak lekarz mowil ze to mniej niż 70% wiec wolimy sie nie nastawiać. Najważniejsze ze dziecko zdrowe, ale powiem Wam ze te prenatalne były dla mnie bardzo stresujące
My wczoraj byliśmy na tych prenatalnych, dzidzia rozwija się prawidłowo, jest większa niż termin z miesiączki i podobno to już 13 tydzień i 2 dzień czekamy jeszcze na wyniki z krwi. jedyne co pod koniec nas zmartwiło, to to że tętno dziecka wynosiło 148 uderzeń na minutę... Lekarz powiedział ze to prawdopodobnie przez to że mało wypiłam (faktycznie przy badaniu o 17 miałam wypite max.800ml w ciagu dnia bo byliśmy w trasie). Zlecił nam echo serca dziecka w 17 tygodniu ciązy ale kazał sie nie martwić i pic duzo wody.
Dzisiaj rano znowu zaczęłam plamić, tym razem na czerwono wiec od razu pojechaliśmy do szpitala, z dzieckiem w porządku, szyjka zamknięta, fałszywy alarm. Prawdopodobnie plamie nadal po cytologii a lekarz zalecił chodzenie a nie leżenie. Tętno dziecka dzisiaj było juz 152 uderzenia i lekarz powiedział ze nie widzi potrzeby robienia tego echa tylko pić dużo. Prawdopodobnie będziemy mieli chłopca, jednak lekarz mowil ze to mniej niż 70% wiec wolimy sie nie nastawiać. Najważniejsze ze dziecko zdrowe, ale powiem Wam ze te prenatalne były dla mnie bardzo stresujące
Załączniki
reklama
Beczulinda
Piękna dzidzia Natalia ja idę jutro ale tylko po zwolnienie dalsze no i mam nadzieję że mnie zapisze na usg już. Ostatnio miałam 6 marca i mówiła wtedy że w 13 tygodniu następne bedzie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.