reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hajmal to prawda, aż mnie zatkało, za to mój facet powiedział: nie, to nie wpadka, to nasza świadoma decyzja i jesteśmy najszczęślliwsi na świecie!

Moja dzidzia w czwartek na prenatalnych miała 6,6cm i 159uderzeń na min. :) termin porodu o 1dzień do przodu :) no i ładnie rozszerzył nóżki, że nawet ja coś widziałam :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :)
Piszecie o ruchach to aie wypowiem... Ja z pierwszym dzieckiem czulam je w 17 tyg potwierdzone przy usg;) a teraz jestem w 14 i mam wrażenie ze juz sie zaczyna... Dodam ze nie naleze do szczuplych... To najlepsze uczucie na swiecie!:)

1491304725-aaaaaa.jpeg

Mój maluch z czwartku ;)

Rosną pięknie te nasze dzidzie, ja tez pamietam ze bardzo się stresowałam przed tym prenatalnym :) to chyba każda z Nas tak ma
Zrobiłam już porządki, pranie powieszone , obiad prawie gotowy wiec teraz trochę odpocznę :) zasłużenie :) :)

Cześć dziewczyny :)
Piszecie o ruchach to aie wypowiem... Ja z pierwszym dzieckiem czulam je w 17 tyg potwierdzone przy usg;) a teraz jestem w 14 i mam wrażenie ze juz sie zaczyna... Dodam ze nie naleze do szczuplych... To najlepsze uczucie na swiecie!:)
Z drugim ponoć wcześniej więc pewnie dlatego :) super, już niee mogę się doczekać :)

Ja ostatnia wizytę miałam 23 lutego , teraz usg mam 10 kwietnia . Czuje się powiedzmy Ok ale martwi mnie brak brzuszka [emoji19] gdy zjem owszem coś tam widać ale tylko po jedzeniu . Jestem obecnie w 12 tyg i 6 dniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja po wizycie, 40 min oglądałam bobasa na usg. 6cm. Ssało palec, wierciło sie i nie chciało sie pani doktor ułożyć do idealnego zdjęcia, bo ona z tego usg potrzebowała przezierność karkowa i kość nosowa na jednym. Ale jakies tam zdjęcia zrobiła i uważa, ze wszystko jest dobrze. Powiedziała tez, ze z motoryka jest zdecydowanie dobrze [emoji12] Ale oddałam jeszcze krew i w cz-pi bedą wyniki.

Moja córcia tez oglądała bobasa na monitorze, ale stwierdziła, ze to nie jest baby. [emoji12]
A na płeć za wcześnie.

Co do wyprawki to to sa plusy drugiego dzieciaka - mamy wszystko. Ale na poczatku to naprawdę dużo nie potrzeba: wózek, łóżeczko i pieluchy. Ja przy córce starałam sie tego nie robić, ale i tak kupiłam pare rzeczy, które sie w ogóle do niczego nie przydały. Ale cóż [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry