Nie martw się, u mnie też nic nie widać... Kolejne USG dopiero pod koniec maja, padnę z ciekawości!Ja ostatnia wizytę miałam 23 lutego , teraz usg mam 10 kwietnia . Czuje się powiedzmy Ok ale martwi mnie brak brzuszka [emoji19] gdy zjem owszem coś tam widać ale tylko po jedzeniu . Jestem obecnie w 12 tyg i 6 dniu
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spark
Fanka BB :)
Ojeeej tak długo? Chyba bym nie wytrzymała [emoji46] [emoji4]Nie martw się, u mnie też nic nie widać... Kolejne USG dopiero pod koniec maja, padnę z ciekawości!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się, u mnie też nic nie widać... Kolejne USG dopiero pod koniec maja, padnę z ciekawości!
Ohhh dobrze ze nie jestem sama [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejne to połówkowe, więc trzeba poczekać. Choć ciągła nieświadomość czy jest ok jest...denerwująca;P Ale staram się być dobrej myśli! Dziecka nie czuję, objawów nie mam, więc tym bardziej kupę myśli mam codzieńOjeeej tak długo? Chyba bym nie wytrzymała [emoji46] [emoji4]
A jak Wy sobie radzicie z czekaniem na kolejne wizyty by nie zwariować?
JustaKacper1986
To czekanie jest najgorsze...ja teraz ide 12 na prenatalne i 20 do swojego gina...
Powiem wam ze ja to na kazdej wizycie mam robione usg...doktor sprawdza czy wszystko ok...badal mnie chyba dwa razy...za to kazdej wizycie patrzy czy z dzidziolem wszystko ok i robi usg...
Powiem wam ze ja to na kazdej wizycie mam robione usg...doktor sprawdza czy wszystko ok...badal mnie chyba dwa razy...za to kazdej wizycie patrzy czy z dzidziolem wszystko ok i robi usg...
igusiad
Ja też mam kolejne usg dopiero 12 maja, o tyle dobrze, że w pon mam położną to chociaż serduszka posłucham. Tu to w ogóle porażka z tymi wizytami.
Fajnie już się patrzy na takie "duże" dzidziolki.
Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt :-)
Fajnie już się patrzy na takie "duże" dzidziolki.
Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt :-)
Ja jeżdżę co 2 tygodnie, a i tak 2 dni po ostatniiej wizycie już chciałabym zobaczyć mojego Maluszka :-) już jestem ciekawa, czy na pewno nadal jest wszystko w porządku, czy już urósł kolejny milimetr i takie tam :-)
Nie wytrzymałabym 2 miesiące :-)
byliśmy na prenatalnych tydzień temu, a ja już liczę dni do następnej wizyty pojedziemy koło 13, bo do 13 mam zwolnienie :-)
Nie wytrzymałabym 2 miesiące :-)
byliśmy na prenatalnych tydzień temu, a ja już liczę dni do następnej wizyty pojedziemy koło 13, bo do 13 mam zwolnienie :-)
To czekanie jest najgorsze...ja teraz ide 12 na prenatalne i 20 do swojego gina...
U mnie to samo. Badanie ginekologiczne miałam 2 razy, a USG na każdej wizycie. Sprawdza, czy bije serduszko, mierzy, sprawdza poziom wód płodowych... :-)
Spark
Ja przed polowkowym jeszcze normalna wizyta z usg [emoji14] nie radzę sobiKolejne to połówkowe, więc trzeba poczekać. Choć ciągła nieświadomość czy jest ok jest...denerwująca;P Ale staram się być dobrej myśli! Dziecka nie czuję, objawów nie mam, więc tym bardziej kupę myśli mam codzień
Ja przed polowkowym jeszcze zwykła wizyta z usg oczywiście [emoji14] 13kwietnia czekanie dla mnie to trauma [emoji14] ostatnio miesiąc czekałam i myślałam, że oszaleję [emoji14]Kolejne to połówkowe, więc trzeba poczekać. Choć ciągła nieświadomość czy jest ok jest...denerwująca;P Ale staram się być dobrej myśli! Dziecka nie czuję, objawów nie mam, więc tym bardziej kupę myśli mam codzień
reklama
Nie pocieszasz mnie Mam nadzieję, że pogoda dopisze, święta mnie zajmą i czas szybko minie. Staram się nie dać się zwariować z wizytami Dużo spacerów, owoców i warzyw, śmiechu i myślę, że będzie ok!Ja przed polowkowym jeszcze normalna wizyta z usg [emoji14] nie radzę sobi
Ja przed polowkowym jeszcze zwykła wizyta z usg oczywiście [emoji14] 13kwietnia czekanie dla mnie to trauma [emoji14] ostatnio miesiąc czekałam i myślałam, że oszaleję [emoji14]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.