reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja ostatnia wizytę miałam 23 lutego , teraz usg mam 10 kwietnia . Czuje się powiedzmy Ok ale martwi mnie brak brzuszka [emoji19] gdy zjem owszem coś tam widać ale tylko po jedzeniu . Jestem obecnie w 12 tyg i 6 dniu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie martw się, u mnie też nic nie widać... Kolejne USG dopiero pod koniec maja, padnę z ciekawości!

reklama
Ojeeej tak długo? Chyba bym nie wytrzymała [emoji46] [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejne to połówkowe, więc trzeba poczekać. Choć ciągła nieświadomość czy jest ok jest...denerwująca;P Ale staram się być dobrej myśli! Dziecka nie czuję, objawów nie mam, więc tym bardziej kupę myśli mam codzień:D

A jak Wy sobie radzicie z czekaniem na kolejne wizyty by nie zwariować?:)

To czekanie jest najgorsze...ja teraz ide 12 na prenatalne i 20 do swojego gina...
Powiem wam ze ja to na kazdej wizycie mam robione usg...doktor sprawdza czy wszystko ok...badal mnie chyba dwa razy...za to kazdej wizycie patrzy czy z dzidziolem wszystko ok i robi usg...

Ja też mam kolejne usg dopiero 12 maja, o tyle dobrze, że w pon mam położną to chociaż serduszka posłucham. Tu to w ogóle porażka z tymi wizytami.
Fajnie już się patrzy na takie "duże" dzidziolki.
Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt :-)

Ja jeżdżę co 2 tygodnie, a i tak 2 dni po ostatniiej wizycie już chciałabym zobaczyć mojego Maluszka :-) już jestem ciekawa, czy na pewno nadal jest wszystko w porządku, czy już urósł kolejny milimetr i takie tam :-)
Nie wytrzymałabym 2 miesiące :-)
byliśmy na prenatalnych tydzień temu, a ja już liczę dni do następnej wizyty :-D pojedziemy koło 13, bo do 13 mam zwolnienie :-)

To czekanie jest najgorsze...ja teraz ide 12 na prenatalne i 20 do swojego gina...
Powiem wam ze ja to na kazdej wizycie mam robione usg...doktor sprawdza czy wszystko ok...badal mnie chyba dwa razy...za to kazdej wizycie patrzy czy z dzidziolem wszystko ok i robi usg...

U mnie to samo. Badanie ginekologiczne miałam 2 razy, a USG na każdej wizycie. Sprawdza, czy bije serduszko, mierzy, sprawdza poziom wód płodowych... :-)

Kolejne to połówkowe, więc trzeba poczekać. Choć ciągła nieświadomość czy jest ok jest...denerwująca;P Ale staram się być dobrej myśli! Dziecka nie czuję, objawów nie mam, więc tym bardziej kupę myśli mam codzień:D

Ja przed polowkowym jeszcze normalna wizyta z usg [emoji14] nie radzę sobi

Ja przed polowkowym jeszcze zwykła wizyta z usg oczywiście [emoji14] 13kwietnia :) czekanie dla mnie to trauma [emoji14] ostatnio miesiąc czekałam i myślałam, że oszaleję [emoji14]

reklama
Ja przed polowkowym jeszcze normalna wizyta z usg [emoji14] nie radzę sobi

Ja przed polowkowym jeszcze zwykła wizyta z usg oczywiście [emoji14] 13kwietnia :) czekanie dla mnie to trauma [emoji14] ostatnio miesiąc czekałam i myślałam, że oszaleję [emoji14]

Nie pocieszasz mnie:p Mam nadzieję, że pogoda dopisze, święta mnie zajmą i czas szybko minie. Staram się nie dać się zwariować z wizytami:) Dużo spacerów, owoców i warzyw, śmiechu i myślę, że będzie ok!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry