reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej Kochane mamy :) rzadko się udzielam. Jakoś się przyzwyczaiłam do wątku staraczek, ale Was czytam na bieżąco. Mam nadzieję , ze się nie gniewacie.
Co do przytulanek to tęsknię za nimi. Miałam jakąś infekcje więc nic nie było, wcześniej trochę się bałam, ze to początki. Ale jak we wtorek na wizycie będzie ok tam w środku to już koniec celibatu i kombinowania;D

Wczoraj obudziłam się z powiekszonym węzłem i bólem gardła. Pije mikstury z Wit C, kurkuma, imbirem i miodem. Jest lepiej :)

Trzymam kciuki za wizyty w przyszłym tyg i kolejne. :* Myślcie pozytywnie.

Bulbasek współczuje :( najgorsze w chorobie w ciąży jest to ze nie można brać leków a te mikstury przynajmniej mi ledwo pomagają

Bulbasek współczuje :( najgorsze w chorobie w ciąży jest to ze nie można brać leków a te mikstury przynajmniej mi ledwo pomagają

To prawda. Chociaż ja naprawdę bardzo rzadko choruje i patrząc na wczoraj jest już ogromna różnica. Myślę pozytywnie żeby choroba mnie nie pokonała :)
A nawet gdybym nie była w ciąży to leków nie lubię brać typu apap czy Gripex :)

@roza_21 mam tak samo z brzuchem, jak zzjem to wybija, a tak to malutki :)
@Bulbasek mi wczoraj jakaś gula w gardle wyskoczyła, tak bolało, lykac nie umiałam... dziś już nic :D

Dziewczyny a jak Wasze brzuchy? Ja jestem 11 tydzien 3 dzien i mam powoli problem ze spodniami. Dopinam się ale jak siedzę dłużej to strasznie mnie cisna w brzuch i muszę rozpinac. Od poczatku przytylam 2kg ale zanim dowiedzialam sie o ciazy bylam na diecie i te 2kg wrocily od razu jak zaczelam normalnie jesc.
Bylam nawet ogladac jakies ciazowe spodnie ale to chyba jeszcze troche za wczesnie. Jak z Waszymi spodniami?

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez rano brzucha wcale nie ma...a juz po kilku posilkach widac pileczke...u mnie to dopiero 9 tydz...ale apetyt mi dopisuje...ciagle glidna chodze...po za tym po porodzie przyjdzie czas na odchudzanie teraz mysle tylko o tym zeby dzidzia byla zdrowa...i ciaza przebiegala bez problemow...

Mój ginekolog powiedział żeby jak najbardziej się kochać i nie ma żadnych przeciwwskazań pomimo, że mam torbiel ciałka żółtego, ale ufam swojemu lekarzowi :) boże dziewczyny pochłonęłam dzisiaj tyle ciasta że aż mam wyrzuty sumienia.... jutro rano jadę na pierwsze badania, krew itd... :) a 20 marca już zobaczę co tam w środku słychać, oby ten tydzień szybko zleciał :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry