- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Hej Kochane mamy rzadko się udzielam. Jakoś się przyzwyczaiłam do wątku staraczek, ale Was czytam na bieżąco. Mam nadzieję , ze się nie gniewacie.
Co do przytulanek to tęsknię za nimi. Miałam jakąś infekcje więc nic nie było, wcześniej trochę się bałam, ze to początki. Ale jak we wtorek na wizycie będzie ok tam w środku to już koniec celibatu i kombinowania;D
Wczoraj obudziłam się z powiekszonym węzłem i bólem gardła. Pije mikstury z Wit C, kurkuma, imbirem i miodem. Jest lepiej
Trzymam kciuki za wizyty w przyszłym tyg i kolejne. :* Myślcie pozytywnie.
Co do przytulanek to tęsknię za nimi. Miałam jakąś infekcje więc nic nie było, wcześniej trochę się bałam, ze to początki. Ale jak we wtorek na wizycie będzie ok tam w środku to już koniec celibatu i kombinowania;D
Wczoraj obudziłam się z powiekszonym węzłem i bólem gardła. Pije mikstury z Wit C, kurkuma, imbirem i miodem. Jest lepiej
Trzymam kciuki za wizyty w przyszłym tyg i kolejne. :* Myślcie pozytywnie.
Bulbasek
To prawda. Chociaż ja naprawdę bardzo rzadko choruje i patrząc na wczoraj jest już ogromna różnica. Myślę pozytywnie żeby choroba mnie nie pokonała
A nawet gdybym nie była w ciąży to leków nie lubię brać typu apap czy Gripex
JustaKacper1986
JustaKacper1986
U mnie tez rano brzucha wcale nie ma...a juz po kilku posilkach widac pileczke...u mnie to dopiero 9 tydz...ale apetyt mi dopisuje...ciagle glidna chodze...po za tym po porodzie przyjdzie czas na odchudzanie teraz mysle tylko o tym zeby dzidzia byla zdrowa...i ciaza przebiegala bez problemow...Dziewczyny a jak Wasze brzuchy? Ja jestem 11 tydzien 3 dzien i mam powoli problem ze spodniami. Dopinam się ale jak siedzę dłużej to strasznie mnie cisna w brzuch i muszę rozpinac. Od poczatku przytylam 2kg ale zanim dowiedzialam sie o ciazy bylam na diecie i te 2kg wrocily od razu jak zaczelam normalnie jesc.
Bylam nawet ogladac jakies ciazowe spodnie ale to chyba jeszcze troche za wczesnie. Jak z Waszymi spodniami?
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
paulinkamalinka
Mój ginekolog powiedział żeby jak najbardziej się kochać i nie ma żadnych przeciwwskazań pomimo, że mam torbiel ciałka żółtego, ale ufam swojemu lekarzowi boże dziewczyny pochłonęłam dzisiaj tyle ciasta że aż mam wyrzuty sumienia.... jutro rano jadę na pierwsze badania, krew itd... a 20 marca już zobaczę co tam w środku słychać, oby ten tydzień szybko zleciał
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.