reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie martw się, to moja pierwsza ciąża, udało nam się w pierwszym miesiącu a tez mam takie myśli. Zastanawiam się czy dziecko jest zdrowe, czy żyje, czy będzie miało obie raczki, nóżki.... staram się o tym nie myśleć ale zawsze byłam panikara

Mam dokładnie tak samo .... wymyślam różne scenariusze ... :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie chciałam się zapytać czy coś u Was już widać ? Brzuszek ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tak jak u większości. Rano jest płasko i im później tym większy brzuch, wieczorem aż mnie skóra ciągnie

f2w33e3k19w4fk8k.png

Mnie od poczatku brzuch bolal jak mialam spodnie dopasowane. Juz od chyba 3 tygodni chodze w dresach lub spodniach wczesnociazowych. Kupilam w bonprixie, calkiem fajne i najwazniejsze to ze nic nie gniecie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny.
Taka bylam rano w skowronkach, ze ani torta nie zjadlam, ani carbonary bo wyladowalam w szpitalu z ostrą niewydolnością nerki...
Wymiotowalam, mdlalam z bólu, nie moglam zrobic siusiu... jestem na antybiotyk ach, kroplowki rozkurczowe, przeciwbolowe... mieli mi zakladac cewnik prosto z nerki ale troche mi sie poprawilo...

Co do brzucha, to ja w zadne dżinsy sie nie dopinam, chodze w dresach i legginsach...

Czesc. A ja mam do Was takie pytanie: czy odczuwacie że w brzuchu jest juz ktoś?:D
Ja np.mam takie czasem bulgotanie,bańki,puknięcie.Najczęściej jak leżę. Tak wcześnie?:eek:hmm.
Boję sie co to bedzie,bo mój brzuch juz odstaje a to 10tc...:baffled:

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Może uda się nie zsiwieć do wtorku :-)
Ewa zdrówka życzę.
Ja od początku chodzę w legginsach lub dresach bo ogólnie nie lubię jeansów.

reklama
Ewka zdrowia !

Mnie dzisiaj jakoś dziwnie brzuch boli, jeszcze tak nie bolał i trochę już panikuje..

Właśnie obejrzałam master chefa juniora i po prostu zaraz zwariuje jak nie zjem burgera [emoji24]

f2w33e3k19w4fk8k.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry