reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc. A ja mam do Was takie pytanie: czy odczuwacie że w brzuchu jest juz ktoś?:D
Ja np.mam takie czasem bulgotanie,bańki,puknięcie.Najczęściej jak leżę. Tak wcześnie?:eek:hmm.
Boję sie co to bedzie,bo mój brzuch juz odstaje a to 10tc...:baffled:

Ja tak mam :) ale wątpię ze to dziecko. Myśle ze to trochę taka autosugestia

reklama
My sobie przytulania narazie nie odmawiamy. Wiadomo jak lekarz zakaze to nie będę ryzykować ale póki co jest ok,nie planie po więc myślę że można sobie pozwolić.

Ajj... Ewka ZDRÓWKA!!!! :(:*

Beczulinda to samo mialam z tym burgerem hahah szkoda z tak późno to bym jeszcze mojego gdzieś wysłała żeby mi kupił. :d

My sobie przytulania narazie nie odmawiamy. Wiadomo jak lekarz zakaze to nie będę ryzykować ale póki co jest ok,nie planie po więc myślę że można sobie pozwolić.

Ajj... Ewka ZDRÓWKA!!!! :(:*

Beczulinda to samo mialam z tym burgerem hahah szkoda z tak późno to bym jeszcze mojego gdzieś wysłała żeby mi kupił. :d
My chcieliśmy zamówić do domu z dowozem. Było po 21... A w większości miejsc dowóz przy niedzieli do 21 [emoji24]

f2w33e3k19w4fk8k.png

Ewka zdrowia !

Mnie dzisiaj jakoś dziwnie brzuch boli, jeszcze tak nie bolał i trochę już panikuje..

Właśnie obejrzałam master chefa juniora i po prostu zaraz zwariuje jak nie zjem burgera [emoji24]

f2w33e3k19w4fk8k.png
Ahahaha mam to samooo! Oglądaliśmy z moim i oboje taka cisza i tylko słychać przelykaniee śliny, a za chwilę: ale bym zzeżarła/ zeżarł takiego burgera...

Ewka, mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia!

Co do spodni to ja od 9 tygodnia zaczęłam nosić wczesno-ciążowe. W życiu czegoś tak wygodnego nie nosiłam <3 W żadne spodnie inne oprócz dresów się nie mieszczę już a ucisk na podbrzusze raczej dobry nie jest.

A tak właściwie dzień dobry! Też czuję bulgotanie ale to raczej przez to , że macica zaczyna wypychać jelita i treść ma ciekawszą drogę :p Dziś planujemy czuć się dobrze a jak wyjdzie to zobaczymy. A Wy jak po nocy?

Dzien dobry dziewczyny.
Ewa zdrowiej szybko.
Wczoraj całe popołudnie spędziłam u mamy i zamiast odpocząć to czułam się wykończona. Akurat przyjechała do niej chrzesnica z dwojka dzieci. Byli może 30 minut a razem z moimi dziećmi stworzyli istny armagedon. Chyba do tej pory mnie głowa boli.
W sobotę wieczorem też miałam nie zapowiedzianych gości, a byłam tak zmęczona, że zasnęłam na kanapie [emoji33]
A w nocy, gdy wstałam zrobic mleko młodemu to prawie zemdlałam. Zrobiło mi się tak gorąco, nie wiedziałam w pewnym momencie co robię, ile już wsypałam miarek. Usiadłam na podłodze i trochę mi przeszło. Może za szybko wstałam z łóżka i dlatego.
Widzę, że temat seksu był wczoraj na topie. My jak na razie sobie nie odmawiamy. Nic złego się nie dzieje, więc korzystamy [emoji38]
Czekam na wizytę, czwartek już nie długo [emoji4]

7470yx8dgcqmre1z.png

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

reklama
Cześć dziewczyny! Ja tez mam takue bulgotanie czasem. Zawsze w tym samym miejscu wiec sobie mysle że to bobo :-) bede Was podglądać. Pisać mi niewygodnie 1 ręką, a tej z kropliwka nie moge zginac ;-)
Trzymajcie się!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry