reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A mi jest dzisiaj tak niedobrze ze masakra...co ciaza to wieksze mdlosci mam..blee.. Nie mam dzis sily na nic. Z checiami tez porazka. Dobrze ze mam spagetti bo dzis bym nic chyba nieupichcila ;)

Evi niech lepiej siostra do szpitala jedzie i nie zwleka zeby nie bylo za pozno.

Mojego pobytu w szpitalu po poronieniu opisawc nie bede moze zeby nie dobijac nikogo ale bylo rownie "milo" jak u was :/

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. U mnie wczoraj i dzisiaj prawdziwa ciepła wiosenna pogoda. Trzeba korzystać bo nie wiadomo jak długo. A tak to mam złe przeczucia co do wtorkowej wizyty :-(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) jeśli chodzi o nasze plany na niedziele to może pojedziemy do lasu kabackiego. Miała wpaść moja dobra znajoma ale chyba nie mam ochoty na spotkania dzisiaj.

Mmm carbonara :3 zjadłabym :D my dzisiaj na obiad mamy makaron z jajkiem i kiełbasa. Idziemy na łatwiznę :)

Witam. U mnie wczoraj i dzisiaj prawdziwa ciepła wiosenna pogoda. Trzeba korzystać bo nie wiadomo jak długo. A tak to mam złe przeczucia co do wtorkowej wizyty :-(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też przed każdą wizytą mam złe przeczucia, mimo że ostatnio zaczęło się trochę poprawiać. Jadę jutro i też się martwię... Mam jakąś bakterię w moczu i od wczoraj bolą mnie nerki...

My wczoraj z moim się poprzytulalismy wieczorem, teraz tak rzadko to robimy przez przeciwskazania lekarza, że stesknionaa jestem :p teraz obejrzeliśmy film i odpoczywamy :D

My wczoraj z moim się poprzytulalismy wieczorem, teraz tak rzadko to robimy przez przeciwskazania lekarza, że stesknionaa jestem :p teraz obejrzeliśmy film i odpoczywamy :D

My tez mamy zakaz jeszcze przez 2 tyg ale rzadko się do tego stosujemy. Na blogu mamaginekolog wyczytałam ze nie ma pewności czy seks jest szkodliwy. Oczywiście nie zachęcam Cię do nie stosowania się do zaleceń lekarza :)
Jaki film oglądaliście?

My tez mamy zakaz jeszcze przez 2 tyg ale rzadko się do tego stosujemy. Na blogu mamaginekolog wyczytałam ze nie ma pewności czy seks jest szkodliwy. Oczywiście nie zachęcam Cię do nie stosowania się do zaleceń lekarza :)
Jaki film oglądaliście?

Mi lekarz powiedział, żeby zwyczajnie nie robić tego zbyt często :) i nie robimy tak jak kiedyś, ale w ogóle żeby zrezygnować byłoby ciężko :p
Eksperyment, film z 2010- nie na mój stan...

Hej, u mnie dzisiaj troche mniej sił, nic mi sie nie chce. Malutka spi, chłopaki pojechali do dziadka więc się wyleguje w wyrku.
Od czasu do czasu czuje takie kłucie w podbrzuszu i od razu czarne myśli przychodzą, jutro wizyta to zapytam lekarza czy nie powinnam zacząć brać jakiś magnez.
Miłej niedzieli [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji71]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji142]synek 08/2009.

reklama
Mi lekarz powiedział, żeby zwyczajnie nie robić tego zbyt często :) i nie robimy tak jak kiedyś, ale w ogóle żeby zrezygnować byłoby ciężko :p
Eksperyment, film z 2010- nie na mój stan...

Taki chyba bardziej dla mężczyzn :) tez nie wiem czy by mi się spodobał. Chociaż 'labirynt' był ciekawy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry