Wg om w 7, a wg usg 6
Hm to ja chyba niestety mam starsza o tydzień ciążę wiec chyba jeszcze się pomęcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg om w 7, a wg usg 6
Nigdy jestem też honorowym dawca krwi, więc takie pobranie to na prawdę nic wielkiego za to mój mąż boi się igieł [emoji23]Ja wizytę mam w poniedziałek na 16 juz się nie mogę doczekać, jedyne to jutro czeka mnie pobranie krwi którego nie lubię bo zdarzały mi się omdlenia i już stresa mam. A wam zdarzyło się kiedyś zaslabnac na pobraniu krwi?
Podziwiam ludzi którzy oddają krew. Kurde.... Sama bym chętnie się "podzieliła" ale wiem ze bym tam padła jak muchaNigdy jestem też honorowym dawca krwi, więc takie pobranie to na prawdę nic wielkiego za to mój mąż boi się igieł [emoji23]
Musisz uwierzyć że będzie dobrze. Najważniejsze że jest poprawa będziemy trzymać kciuki za twoją fasolkęNo to moze juz cos o sobie napisze, chociaż dalej strasznie sie boje [emoji17]
Moje starania o ciąże zaczęły sie ponad 5 lat temu, zaczęliśmy sie leczyć z mężem i jedynym wyjście aby mieć potomstwo było Ivf . Udało sie za pierwszym razem, ale co w ciągu tego miesiąca przeszłam to istny cyrk, plamienia, krwawienia, usg, jest pęcherzyk, nie ma ciałka żółtego, znowu krwawienie, szpital, jest zarodek [emoji15], nie ma zarodka, znowu krwawienie i kiedy znowu zwątpiłam w mojego kropka okazało sie ,ze mój maluszek ma 4,59mm i widać bijące serduszko tylko obok jest duży krwiak, wiec lekarz nakazał łóżko!!! I odpukać od 2 dni wydaje sie być wszystko ok [emoji6] Modlę sie abym została z Wami do tego 14 października [emoji8]
Wszystkim duzo zdrówka życzę, cierpliwości i odpoczynku bo jak sie okazuje nie każda moze być Anna Lewandowska i zapitalac na silce 2 x dziennie w ciąży !
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Ja biorę Duphaston, ZAAX, kwas foliowy, Pregna Plus i Urosept bo przypałętała mi się infekcja pęcherza... [emoji5]Hejka dziewczyny. Mam za sobą paskudna noc. Prawie nic nie spalam, kręciłam się z boku na bok, wszystko mnie boli [emoji20] rozkłada mnie choroba jak nic [emoji20] jakie leki bierzecie w ciąży?
Ja zawsze odwracam głowę bo robi mi się słabo [emoji23][emoji23][emoji23]Ja wizytę mam w poniedziałek na 16 juz się nie mogę doczekać, jedyne to jutro czeka mnie pobranie krwi którego nie lubię bo zdarzały mi się omdlenia i już stresa mam. A wam zdarzyło się kiedyś zaslabnac na pobraniu krwi?
A powiedz miałaś blastke i w którym dpt usg i jaki duży był zarodek, bo ja oczywiście zaczynam juz wariować i wydaj mi sie ,ze mój jest za mały [emoji58]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio