reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj wiem co to znaczy, ja juz pare wizyt za sobą mam, ale każda następna jeszcze ważniejsza i jeszcze bardziej stresująca... ale Ty sie nie stresuj, nie masz ku temu powodów [emoji6]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Powodów mam wiele... zawsze coś się wydarza... dwie stracone ciąże nauczyły mnie, że realnego patrzenia na ciążę... Trudno się cieszyć, gdy co chwilę pojawia się nowy problem.

reklama
Kurczę, przeczytałam wszystkie posty i myślę sobie, że chyba za bardzo się przejmuję :) 9 tc a ja miałam już morfologię, mocz, glukozę, tsh, różyczkę, toxo, biocenozę, cytologię i DWA RAZY USG! :) Wszystkie wyniki w normie.
Pierwsze USG w 6t3d - 6.4mm/ FHR 132
Wczoraj dostałam jakiegoś plamienia - moja kochana Pani doktor dla mojego spokoju zrobiła mi USG i mamy już całe 1.89 cm! i FHR 171. Dzisiaj oddałam jeszcze krew na progesteron i czekam na wynik.
Mieszkam w Warszawie (ale nie jestem stąd) - postanowiłam, ze ciążę poprowadzi prywatnie moja znajoma już od lat Gin ale za jej namową badania robię w Lux Medzie gdzie mam pakiet - i naciągam się z nimi co wizyta. Lekarza sobie znaleźć nie mogę delikatnego ani położnej na razie i trochę się męczę. Pierwsza ciąża. Nikt ze znajomych ani dzieci nie ma ani nie zapowiada i tak się sama bujam :) Dobrze że mąż wspierający!
Ktoś z Was w Warszawskich Lux Medach może "się wizytuje"?

Ja już po. Dzięki za kciuki przydały się. Jest serduszko i 1.73cm szczęście

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, gratuluję! [emoji7][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

Ja już po. Dzięki za kciuki przydały się. Jest serduszko i 1.73cm szczęście

No i pięknie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
7t0d [emoji188]

8 tydzień i 2 dzień. Według usg praktycznie tak samo. Jeden dzień mniej ale pani doktor mówi żeby się nie martwić bo ona ma słaby sprzęt i to nie jest żadna różnica

Kochane gratuluje Wam pięknych fasolek :) teraz pozytywne myślenie i do przodu :) kurcze... troche Wam zazdroszczę, że widziałyście już swoje Maleństwa... ja muszę czekać jeszcze 5 tygodni! Ale wtedy to już będzie proper dzidzior [emoji16]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę, przeczytałam wszystkie posty i myślę sobie, że chyba za bardzo się przejmuję :) 9 tc a ja miałam już morfologię, mocz, glukozę, tsh, różyczkę, toxo, biocenozę, cytologię i DWA RAZY USG! :) Wszystkie wyniki w normie.
Pierwsze USG w 6t3d - 6.4mm/ FHR 132
Wczoraj dostałam jakiegoś plamienia - moja kochana Pani doktor dla mojego spokoju zrobiła mi USG i mamy już całe 1.89 cm! i FHR 171. Dzisiaj oddałam jeszcze krew na progesteron i czekam na wynik.
Mieszkam w Warszawie (ale nie jestem stąd) - postanowiłam, ze ciążę poprowadzi prywatnie moja znajoma już od lat Gin ale za jej namową badania robię w Lux Medzie gdzie mam pakiet - i naciągam się z nimi co wizyta. Lekarza sobie znaleźć nie mogę delikatnego ani położnej na razie i trochę się męczę. Pierwsza ciąża. Nikt ze znajomych ani dzieci nie ma ani nie zapowiada i tak się sama bujam :) Dobrze że mąż wspierający!
Ktoś z Was w Warszawskich Lux Medach może "się wizytuje"?
A jaka dzielnica?

Kupilam dzis 5 paczkow i zjadlam 1 tak mi niedobrze :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry