reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kasia super :)

Dzięki za pamięć, pije od rana melisę żeby być choć trochę spokojniejsza być

Nie miałam mdłości dopóki nie wzięłam luteiny :(
hajmal wszystko będzie dobrze...bardzo możliwe że twój organizm tak reaguje na luteine lub po prostu dostałaś mdłości.
Ja w pierszej ciązy nie miałam mdłości do 7 tyg pozniej była masakra , drugiej z kolei dostałam ok 5 i skończyły sie po 3-4 tygodniach a teraz raz mnie mdli a raz nic nie czuje, iec myslę że nie ma reguły.
Trzymamy kciuki za wizytę.

Kasia - zawzze podziwiałam takie kobiety jak ty, wielki szacun

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji178] Ale to jeszcze nie koniec mojej drogi, po porodzie czeka mnie plastyka brzucha i piersi, wtedy wszystko będzie na swoim miejscu [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

1487316863-aaaaaa.jpeg

Właśnie dlatego poddałam się zmniejszeniu żoładka i obiecałam sobie że już nigdy nie doprowadzę się do takiego stanu... Schudłam w sumie 66kg [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png
Ale miałaś chude nogi. Moja koleżanka wygląda w 6 miesiącu tak jak Ty na końcu a ma do tego taka figurę, że ma duży tyłek i nogi, także bywa gorzej i super, ze zadzialalas w tą stronę :)

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przytyłam z pierwszą 10kg. A teraz już 3kg w ciągu 2tyg schudłam.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jak nie cwicze i sie mało ruszam to ja juz mam 2kg na plusie normalka u mnie .... W pierwszej 3kg w piereszym trym wiec jakbym ja sie ekstremalnie nie pilnowała to zle bym skończyła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia super :)

Dzięki za pamięć, pije od rana melisę żeby być choć trochę spokojniejsza być

Nie miałam mdłości dopóki nie wzięłam luteiny :(
Hajmal o ktorej masz wizyte?? Trzymam kciuki kochana [emoji110][emoji110][emoji110] serduszko bedzie walic jak dzwon [emoji173]
A luteine masz podjezykowa? Ona jest okropna [emoji13][emoji13] moze po niej cie zemdlilo. Napisz mi jeszcze czy planienia ustaly [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry