- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hajmal
Fanka BB :)
Jak masz nadżerkę to mogłaś ją ruszyć i zaczęła krwawić. Uważaj z tym aplikatorem czy palcem. Czasem po badaniu też sie moze pojawić krwawienie /plamienie jak sie jakieś naczynko przerwie przez wziernik czy głowice usgHej, po wczorajszej wizycie zrelaksowana wstaje rano a tam dość spora ilość krwi.... po powrocie od lekarza nic nie było, zanim poszłam spać też wszystko było ok. Wzięłam wczoraj pierwszy raz luteine dopochwowo... Ma to może jakiś wpływ?
Dziewczyna budzi was też taki wilczy głód w nocy .. U mnie to jest masakra .. Ale przecież nie mogę dojadac w nocy .. tym bardziej że rano mam takie mdłości ze wszystko bym zwróciła .. A tak na głodzie tylko mnie trochę poszarpie na wymioty i tyle ..
KaSia86
Ja narazie staram się panować nad apetytem, tym bardziej że właśnie rzuciłam palenie [emoji6] Dziś stanęłam na wagę i mam 1kg mniej, ale jeśli będę się zdrowo odżywiać to u mnie to będzie normalne bo jestem po operacji zmniejszenia żołądka [emoji5] Narazie na szczęście apetyt mam przytłumiony [emoji6]Dziewczyna budzi was też taki wilczy głód w nocy .. U mnie to jest masakra .. Ale przecież nie mogę dojadac w nocy .. tym bardziej że rano mam takie mdłości ze wszystko bym zwróciła .. A tak na głodzie tylko mnie trochę poszarpie na wymioty i tyle ..
Beczulinda
Mnie nie budzi głód ani nie budzę się w nicy na siku, dopiero około 6 się budzę i ide to toalety i mogę spać dalej. Apetytu nie mam jakiegoś szczególnego na konkretne rzeczy. Robię się głodna nagle i po prostu muszę coś zjeść
KaSia86
Ja w pierwszej przytyłam 40, z czego 25 w ostatnim miesiącu [emoji17] Tym razem nie zamierzam doprowadzić się do takiego stanu [emoji16]Boję się że przytyje tak jak w pierwszej ciąży 30 kg
reklama
Łał! Ale zmiana! Gratuluję
Właśnie dlatego poddałam się zmniejszeniu żoładka i obiecałam sobie że już nigdy nie doprowadzę się do takiego stanu... Schudłam w sumie 66kg [emoji16]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.