reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w pierwszej przytyłam 40, z czego 25 w ostatnim miesiącu [emoji17] Tym razem nie zamierzam doprowadzić się do takiego stanu [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png
No właśnie też się tego obawiam ! Staram się jeść mało ale często od wielu rzeczy mnie odrzuca ;( TakŻe póki co 1 kg mniej .. ostatnio to już po pierwszym mc miałam 2 na plusie ;(

reklama
No właśnie też się tego obawiam ! Staram się jeść mało ale często od wielu rzeczy mnie odrzuca ;( TakŻe póki co 1 kg mniej .. ostatnio to już po pierwszym mc miałam 2 na plusie ;(
Ja też zamierzam się pilnować od samego początku [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png

Witam Was w ten piątkowy u mnie deszczowy dzień.
Uciekam do pracy na 4 godz i zaczynam weekend :-)
Kasia super !!!!!
Hajmal kciuki za wizytę .

Ja przytyłam jakos 14 czy 15 tersz tez sie pilnuje i obojetnie coby sie działo nie bede jesc w nocy bo to najgorsze co mozna zorbic najelpiej miec stałe pory posiłków i posiłki zaplanowane zeby sie na nic nie rzucać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przytyłam jakos 14 czy 15 tersz tez sie pilnuje i obojetnie coby sie działo nie bede jesc w nocy bo to najgorsze co mozna zorbic najelpiej miec stałe pory posiłków i posiłki zaplanowane zeby sie na nic nie rzucać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od tygodnia objadam się na noc :D w dzień mi nie wchodzi a w nocy taki głód ze nie jestem w stanie się powstrzymać. Póki co 0,5kg na plusie :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry