No właśnie też się tego obawiam ! Staram się jeść mało ale często od wielu rzeczy mnie odrzuca ;( TakŻe póki co 1 kg mniej .. ostatnio to już po pierwszym mc miałam 2 na plusie ;(Ja w pierwszej przytyłam 40, z czego 25 w ostatnim miesiącu [emoji17] Tym razem nie zamierzam doprowadzić się do takiego stanu [emoji16]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Super ! Gratulacje !
Właśnie dlatego poddałam się zmniejszeniu żoładka i obiecałam sobie że już nigdy nie doprowadzę się do takiego stanu... Schudłam w sumie 66kg [emoji16]
KaSia86
Fanka BB :)
Ja też zamierzam się pilnować od samego początku [emoji16]No właśnie też się tego obawiam ! Staram się jeść mało ale często od wielu rzeczy mnie odrzuca ;( TakŻe póki co 1 kg mniej .. ostatnio to już po pierwszym mc miałam 2 na plusie ;(
Ja przytyłam jakos 14 czy 15 tersz tez sie pilnuje i obojetnie coby sie działo nie bede jesc w nocy bo to najgorsze co mozna zorbic najelpiej miec stałe pory posiłków i posiłki zaplanowane zeby sie na nic nie rzucać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od tygodnia objadam się na noc w dzień mi nie wchodzi a w nocy taki głód ze nie jestem w stanie się powstrzymać. Póki co 0,5kg na plusieJa przytyłam jakos 14 czy 15 tersz tez sie pilnuje i obojetnie coby sie działo nie bede jesc w nocy bo to najgorsze co mozna zorbic najelpiej miec stałe pory posiłków i posiłki zaplanowane zeby sie na nic nie rzucać
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia - zawzze podziwiałam takie kobiety jak ty, wielki szacun
reklama
hajmal
Fanka BB :)
Kasia super
Nie miałam mdłości dopóki nie wzięłam luteiny
Dzięki za pamięć, pije od rana melisę żeby być choć trochę spokojniejsza byćHajmal kciuki za wizytę .
Nie miałam mdłości dopóki nie wzięłam luteiny
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.