reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewka gratuluje synka...
A wy jakie propozycje macie???u mnie gdyby byl syn mial byc Antos...
U nas też na początku miał być Antoś, Ale że to bardzo popularne teraz imię, zmieniliśmy na Aleksandra [emoji4] Na szczęście Helenka podobała się od początku do końca więc problemu nie mamy [emoji12]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

reklama
Co do samochodu to my miesiąc przed tym jak dowiedziałam się, że w ciąży jestem odkupiliśmy właśnie kombika, i uff!!!
Naszą meeganką coupe ciężko by było... :o

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam duży problem z imieniem dla chłopca :( Co wymyślę, to mój P. kręci nosem. Dziad jeden odrzucił już Kacpra, który dla mnie był faworytem. Powiedział stanowcze "nie" również Błażejowi, Mikołajowi, Staśkowi, a dziś jeszcze Olafowi :'( W końcu wyjdzie na to, że na dziecko będziemy wołali "Chłopczyk" bo mężowi jak widać ciężko dogodzić, a sam póki co nie jest w stanie zaproponować absolutnie nic :o

Co Wy się dziewczyny tak ukrywacie? :o Ja bym nie dała rady czytać tego wszystkiego od miesięcy i się nie udzielić :D Szacun! Ale zapraszamy- wychodźcie z szafy ;)
Hahaha "Chłopczyk"- Padłam [emoji23][emoji23][emoji23] Ja na szczęście mam na tyle dominujący charakter,że mąż się nie sprzeciwiał moim wyborom [emoji6] Jedynie w pierwszej ciąży kategorycznie nie zgodził się na Waldusia, więc wyszedł nam Piotruś [emoji12]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

KaSia86 a jak z popularnością Heleny? Bo u nas to faworyt na dziewczynkę ( no nadal nie wiemy czy to syn czy córka) a wydaje mi się ze ostatnio ciągle słyszę o Helenkach i sama nie wiem już czy jest popularne czy nie...

KaSia86 a jak z popularnością Heleny? Bo u nas to faworyt na dziewczynkę ( no nadal nie wiemy czy to syn czy córka) a wydaje mi się ze ostatnio ciągle słyszę o Helenkach i sama nie wiem już czy jest popularne czy nie...
No właśnie jak czytałam ranking top20 imion w 2016r to Helenki w ogóle nie było [emoji4] A Antek na samej górze piramidy [emoji6]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

Haha no u mnie właśnie 3 znajome w tym roku dały Helenka [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uff i ja nadrobiłam wszystko:D
Wiec ja też już po badaniach jestem. Cała szcześliwa bo Córeczka zdrowa i wszystkie pomiary w normie powychodziły i jak ją tak oglądałam długo na tym monitorze i jeszcze serduszko mi puścił to sie popłakałam;p mała waży 360 g <3 także Twoj chłopak Ewka duuuzo większy, w sumie tak powinno być;p Dziewczynka drobniutka, a chłopczyk zbudowany:D

Kochane tyle sie naczytałam ze zapomniałam co ktora pisała:D
Ja też planuje pracować tak do lipca i uciekam na zwolnienie bo już teraz o 6 nie moge wstać, a z dnia na dzien jest coraz gorzej...

Widze ze dwie mamy sie ujawniły więc cześć dziewczyny:D

Ewka lekarz swinia okropna...super ze tak szybko Cie tamten przejął:)

Nutka i Ewelina ciesze sie ze Wasze badania też wyszły dobrze:)
Ale numer z tego czarodzieja co sobie płeć zmienił:D

Ja dzisiaj miaąłm zachciankę na kalafior z bułką tartą....zachcianka spełniona, brzuszki najedzone:D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry