JustaKacper1986
Fanka BB :)
Ewka gratuluje synka...
A wy jakie propozycje macie???u mnie gdyby byl syn mial byc Antos...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas bd albo Antoś albo Aleksander jeśli bd chłopcem. Jeszcze mega mi się podoba Adas ale nazwisko mamy też od Adama i byłoby głupio hahahEwka gratuluje synka...
Gratuluję Synusia [emoji7] Choć ja obstawiałam u Ciebie córeczkę [emoji12] Fajnie że lekarz okazał się w porządku [emoji4]Cześć Ppaula :-)
Nie wytrzymalabym czytać ponad miesiąc i się nie odezwać :-)
Dziewczyny! Siurek jest! Tak się cieszę!
Moje przeczucia się sprawdziły :-) wszystko w porządku. Synek waży 480 gram, kawał chłopa, co?? :-)
Lekarz bardzo w porządku, wszystko tłumaczył co po kolei sprawdza, czy wszystko jest dobrze itd. Zapłaciłam 280 zł. Każda wizyta będzie mnie kosztowała 230 zł z całym "przegladem". Ale powiedział, ze że wystarczy jak zobaczymy się raz w miesiąc i. Teraz wyjątkowo za 3 tygodnie mam być, bo zostawiłam mu wszystkie dotychczasowe badania i ma sobie wszystko zapisać po swojemu. Hm... jedyne co mnie nurtuje to to, ze musiałam mu zostawić swoją kartę ciąży na te 3 tygodnie...
Ale jestem szczęśliwa ;-) mam brac kwasy DHA i powoli odstawiam luteine ;-)
Ewka gratuluje synka...
Cześć dziewczyny! Ujawnię się i ja [emoji4] również czytam was od początku tego wątku i wasze rady są zawsze dla mnie bardzo pomocne.
Mam 28 lat jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 18 ,niestety nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuchu[emoji6] chyba syn ale po ostatnim USG lekarka stwierdziła, że może dziewczynka i teraz czekam na badanie do 14 czerwca wtedy nam połówkowe więc powinno się coś wyjaśnić. Strasznie na to liczę.
Pozdrawiam was i te które z ukrycia śledzą losy przyszłych mam [emoji5]️
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że przeczucia się potwierdziły!Cześć Ppaula :-)
Nie wytrzymalabym czytać ponad miesiąc i się nie odezwać :-)
Dziewczyny! Siurek jest! Tak się cieszę!
Moje przeczucia się sprawdziły :-) wszystko w porządku. Synek waży 480 gram, kawał chłopa, co?? :-)
Lekarz bardzo w porządku, wszystko tłumaczył co po kolei sprawdza, czy wszystko jest dobrze itd. Zapłaciłam 280 zł. Każda wizyta będzie mnie kosztowała 230 zł z całym "przegladem". Ale powiedział, ze że wystarczy jak zobaczymy się raz w miesiąc i. Teraz wyjątkowo za 3 tygodnie mam być, bo zostawiłam mu wszystkie dotychczasowe badania i ma sobie wszystko zapisać po swojemu. Hm... jedyne co mnie nurtuje to to, ze musiałam mu zostawić swoją kartę ciąży na te 3 tygodnie...
Ale jestem szczęśliwa ;-) mam brac kwasy DHA i powoli odstawiam luteine ;-)
Ignacy i Juliusz [emoji173] Ignas był moim drugim typem po GabrysiuCześć Ppaula! Jak Ty miesiąc wytrzymałaś![emoji41][emoji41][emoji41]
Ewka super! Tak się cieszę[emoji16][emoji16][emoji16] Gratuluję syna!
Xandzia też gratulacje! Ale niespodzianka!
Ja miałam kłopot z imieniem dla syna, gdzieś tam chciałam chyba dziewczynkę tym trzecim razem [emoji6] miała być Marianna. Ale skoro ma być chłopak to na razie jest tak: Ignacy (mój faworyt), Juliusz i typ młodszego syna - Arkadiusz.
Tak dokładnie [emoji16]W taka na kołkach? [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]
Walizki przede wszystkim podnosić nie musisz, wszędzie na kółeczkach ją zawieziesz [emoji4]Gretka cudne imię Ludwik [emoji7][emoji7][emoji7] bardzo mi się podoba!
Wiecie co, ja chyba też opcję z walizką zrealizuję. Mam dużo toreb, ale wydaje mi się, że walizka będzie wygodniejsza [emoji4]