reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
zdobilam obiad mojemu P - oczywiście on miecho ...
A mnie naszlo na barszczyk biały z ziemniakami z cebulka na maselku [emoji4]
Ta ciaze moge miec bezmiesna hehe [emoji4][emoji4] barszcz z tytki ale dobry haha [emoji23]
1495720284-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]

Cześć dziewczyny! Ujawnię się i ja [emoji4] również czytam was od początku tego wątku i wasze rady są zawsze dla mnie bardzo pomocne.
Mam 28 lat jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 18 ,niestety nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuchu[emoji6] chyba syn ale po ostatnim USG lekarka stwierdziła, że może dziewczynka i teraz czekam na badanie do 14 czerwca wtedy nam połówkowe więc powinno się coś wyjaśnić. Strasznie na to liczę.
Pozdrawiam was i te które z ukrycia śledzą losy przyszłych mam [emoji5]️

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewka gratuluje synka...
A wy jakie propozycje macie???u mnie gdyby byl syn mial byc Antos...
U nas bd albo Antoś albo Aleksander jeśli bd chłopcem. Jeszcze mega mi się podoba Adas ale nazwisko mamy też od Adama i byłoby głupio hahah

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ppaula :-)
Nie wytrzymalabym czytać ponad miesiąc i się nie odezwać :-)

Dziewczyny! Siurek jest! Tak się cieszę!
Moje przeczucia się sprawdziły :-) wszystko w porządku. Synek waży 480 gram, kawał chłopa, co?? :-)
Lekarz bardzo w porządku, wszystko tłumaczył co po kolei sprawdza, czy wszystko jest dobrze itd. Zapłaciłam 280 zł. Każda wizyta będzie mnie kosztowała 230 zł z całym "przegladem". Ale powiedział, ze że wystarczy jak zobaczymy się raz w miesiąc i. Teraz wyjątkowo za 3 tygodnie mam być, bo zostawiłam mu wszystkie dotychczasowe badania i ma sobie wszystko zapisać po swojemu. Hm... jedyne co mnie nurtuje to to, ze musiałam mu zostawić swoją kartę ciąży na te 3 tygodnie...

Ale jestem szczęśliwa ;-) mam brac kwasy DHA i powoli odstawiam luteine ;-)
Gratuluję Synusia [emoji7] Choć ja obstawiałam u Ciebie córeczkę [emoji12] Fajnie że lekarz okazał się w porządku [emoji4]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

Ewka gratuluje synka...
A wy jakie propozycje macie???u mnie gdyby byl syn mial byc Antos...

Ja mam duży problem z imieniem dla chłopca :( Co wymyślę, to mój P. kręci nosem. Dziad jeden odrzucił już Kacpra, który dla mnie był faworytem. Powiedział stanowcze "nie" również Błażejowi, Mikołajowi, Staśkowi, a dziś jeszcze Olafowi :'( W końcu wyjdzie na to, że na dziecko będziemy wołali "Chłopczyk" bo mężowi jak widać ciężko dogodzić, a sam póki co nie jest w stanie zaproponować absolutnie nic :o

Cześć dziewczyny! Ujawnię się i ja [emoji4] również czytam was od początku tego wątku i wasze rady są zawsze dla mnie bardzo pomocne.
Mam 28 lat jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 18 ,niestety nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuchu[emoji6] chyba syn ale po ostatnim USG lekarka stwierdziła, że może dziewczynka i teraz czekam na badanie do 14 czerwca wtedy nam połówkowe więc powinno się coś wyjaśnić. Strasznie na to liczę.
Pozdrawiam was i te które z ukrycia śledzą losy przyszłych mam [emoji5]️

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Co Wy się dziewczyny tak ukrywacie? :o Ja bym nie dała rady czytać tego wszystkiego od miesięcy i się nie udzielić :D Szacun! Ale zapraszamy- wychodźcie z szafy ;)

Cześć Ppaula :-)
Nie wytrzymalabym czytać ponad miesiąc i się nie odezwać :-)

Dziewczyny! Siurek jest! Tak się cieszę!
Moje przeczucia się sprawdziły :-) wszystko w porządku. Synek waży 480 gram, kawał chłopa, co?? :-)
Lekarz bardzo w porządku, wszystko tłumaczył co po kolei sprawdza, czy wszystko jest dobrze itd. Zapłaciłam 280 zł. Każda wizyta będzie mnie kosztowała 230 zł z całym "przegladem". Ale powiedział, ze że wystarczy jak zobaczymy się raz w miesiąc i. Teraz wyjątkowo za 3 tygodnie mam być, bo zostawiłam mu wszystkie dotychczasowe badania i ma sobie wszystko zapisać po swojemu. Hm... jedyne co mnie nurtuje to to, ze musiałam mu zostawić swoją kartę ciąży na te 3 tygodnie...

Ale jestem szczęśliwa ;-) mam brac kwasy DHA i powoli odstawiam luteine ;-)
Super, że przeczucia się potwierdziły! :)
A z kartą faktycznie dziiwniee, bo niby mamy mieć ją cały czas przy sobie...hm

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Ppaula! Jak Ty miesiąc wytrzymałaś![emoji41][emoji41][emoji41]
Ewka super! Tak się cieszę[emoji16][emoji16][emoji16] Gratuluję syna!
Xandzia też gratulacje! Ale niespodzianka!
Ja miałam kłopot z imieniem dla syna, gdzieś tam chciałam chyba dziewczynkę tym trzecim razem [emoji6] miała być Marianna. Ale skoro ma być chłopak to na razie jest tak: Ignacy (mój faworyt), Juliusz i typ młodszego syna - Arkadiusz.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Ignacy i Juliusz [emoji173] Ignas był moim drugim typem po Gabrysiu :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gretka cudne imię Ludwik [emoji7][emoji7][emoji7] bardzo mi się podoba!

Wiecie co, ja chyba też opcję z walizką zrealizuję. Mam dużo toreb, ale wydaje mi się, że walizka będzie wygodniejsza [emoji4]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Walizki przede wszystkim podnosić nie musisz, wszędzie na kółeczkach ją zawieziesz [emoji4]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry