Dopiero wróciłam, bo byliśmy jeszcze w Radomiu w 2 sklepach i wybraliśmy wózek, nosidlo i fotelik na później, bo skorzystamy z promocji i kupimy od razu ten fotelik do 13kg i ten późniejszy, a bazę dostaniemy w gratisie. Kupiłam parę ubranek i pieluszki tetrowe. Jutro Wam pokaże, bo dziś już nie mam siły :-( Padam, ale z Wami jestem na bieżąco :-)
Ewka gratulacje! Ciekawe czy u mnie tez sie potwierdzą moje przeczucia na synka, ale to dopiero 9 czerwca. Macie juz imie?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy wojnę o imię ;-) ja też myślałam, ze będzie córeczka (tak jak tutaj niektóre dziewczyny tez myślały , ze będzie u mnie dziewczynka) i powiedziałam mojemu, ze on wybiera dla chłopa, a ja dla dziewczynki ;-) i teraz on chce Dawida, bo przecież on mial wybierać, a mi bardziej podoba sie Mikołaj ;-)
Nooo bardzooo duży [emoji7][emoji7] a myslalam, ze bardziej mialas przczucia na dziewczynkę [emoji4]
Masz fotke?
Kuzde kartę ciąży powinnas miec zawsze pzy sobie.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]
Mam nadzieje, że nie będzie mi potrzebna, ale w razie czego, to pojadę do niego do szpitala :-/
Witaj Paula
Ewkap świetne wieści, gratuluję synka[emoji4] z tą kartą ciąży to rzeczywiście trochę dziwne bo jak nie daj Bóg coś by się stało to powinnaś ją mieć zawsze przy sobie.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No w tej euforii całkiem nie pomyślałam, mogłam mu powiedzieć, żeby sobie skserowal :-/
Ewka gratulacje. Fajnie, że nowy lekarz Ci odpowiada. A nie mógł skserować tej karty ciąży? Ja staram się ją mieć zawsze przy sobie.
Mąż pewnie zadowolony, że będzie miał ( jak to mój M. mówi) dziedzica na gospodarstwo [emoji14]
Haha ;-) taaak mąż uradowany, teść jeszcze bardziej :-)
Mąz dziś naszemu Frankowi tłumaczył, ze będzie miał brata i będzie musiał się z nim dzielić swoimi zabawkami
Cześć dziewczyny! Ujawnię się i ja [emoji4] również czytam was od początku tego wątku i wasze rady są zawsze dla mnie bardzo pomocne.
Mam 28 lat jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 18 ,niestety nadal nie wiem kto mieszka w moim brzuchu[emoji6] chyba syn ale po ostatnim USG lekarka stwierdziła, że może dziewczynka i teraz czekam na badanie do 14 czerwca wtedy nam połówkowe więc powinno się coś wyjaśnić. Strasznie na to liczę.
Pozdrawiam was i te które z ukrycia śledzą losy przyszłych mam [emoji5]️
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć! Gratuluję dzidziusia :-) Następna wyszła z szafy ;-) haha :-)
Duzo Was tu jeszcze jest??
Ale się dziewczyny wkurwilam. Wyszłam na balkon coś powiedzieć koledze A tam drugi gość (dobry znajomy meza) mówi do mnie mogę Cię skarbie pocałować. Odwrocilam się i poszłam do domu. Zaraz ktoś puka do drzwi wchodzi ten gość i z łapami do mnie do przytulania i calowania. Facet w wieku mojego ojca. Odepchnelam go i kazalam wyjść z mieszkania. No jpr. Jeszcze się za mocno zerwalam i cała prawa ręką i łopatka mnie boli aż do mostka. Zadzwoniłam do męża i mowie mu jaką sytuacja. Kazał mi zamknąć mieszkanie i mówi ze on sb z nim pogada jak wróci.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pieprze co za typ! No oblech jaki!! Na miejscu Twojego bym mu chyba żeby powybijala!
Kuzwa zeby kobietę w ciąży na takie stresy narażać...
A ja od samego początku okazalam swe dobre serduszko i mówię do P.
- "Kochanie, chce byśmy imię wybrali wspólnie, bo to jedyne dziecko jakie najprawdopodobniej będziemy mieli, więc chciałabym, żeby nam obojgu się podobało. Wiesz, w naszym przypadku opcja, ze ja wybieram imię dla jednego, Ty dla drugiego dziecka najprawdopodobniej nie będzie miała okazji się sprawdzić, więc ustalmy to razem"
No i teraz mam to swoje dobre serce cholera jasna! [emoji13] Ja wymyślam, on kręci nosem. Ale niech no tylko poczeka do polowkowego.. Poradzę go za tym stolem i przysiegam, ze nie wypuszcze, dopóki czegoś nie ustalimy [emoji1]
Co do dziewczynek, to u mnie w przychodni dużo jest ostatnio imion takich jak Laura, Liwia, Pola, ale Helenki już dawno nie mieliśmy. Może będzie na topie w II połowie tego roku.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego chcecie na jednym poprzestać jeśli mogę wiedzieć? Fajnie mieć rodzeństwo przecież ;-)
Jestem po badaniu piersi i w sumie w samych piersiach nie ma guzów, ale sama radiolog nie była w stanie określić co to jest pod tą pachą, niby jej to na nowotwór nie wygląda jednak kazała do rodzinnego się udać i do chirurga na biopsje
tak więc zrobię
Agatki zrób dla świętego spokoju te badania, żebyś sobie tym głowy nie nabijała :-)