Witajcie nowe mamy
Bum bardzo ladnie wyglada i smacznie.
Justa to jest bycie "grzesznikiem publicznym" prawda jest taka ze spac ze soba mozna, dzieci mieć mozna, ale juz mieszkac razem czy je razem wychowywac to nie wolno dla mnie to paradoks zwyczajnie glupie - bez obrazy to tylko moja opinia.
Ja mieszkalam z tesci 5 lat ogólnie bylo fajnie, mlody przypilnowany, obiad na stole, ale zero prywatnosci, cudze rady i nalecialosci, ograniczony sex ( bo dziadki za sciana) wiec lepiej na swoim. Nawet ostanio mezowi mowilam w lozku, te pierwsze 5 lat byly zmarnowane.
Chyba od 9 tygodnia na l4 jak widac na szczescie.
Mnie kręgosłup boli czasami, widzisz teraz praca nie dla Ciebie
Moja mloda ustawila sie glowa w dol. Czuje ruchy nozek, sa silniejsze niz raczek.
Ja mieszkam w domku.
Anja glupi babsztyl. Mi klient kiedys w pracy rzucil takim tekstem. To zrobi pani wieczorkiem a ja rano przyjde, hihi glupi bo ja to niby praca zyje, podobnie jak ty.
Alpine tak marze o kwiatach calej takiej wiazance roz czy frezji, zostaje mi tylko pomazyc
Maz mi dzis zasadzil pomidorki. Pieknie kazdego podwiazal, stalam nad nim dodajac mu otuchy. Mowie ze tylko w tym roku, zeby wytrzymal, a on do mnie moze nie tylko w tym. Troche mnie to zaskoczylo. Wszystko robi ladnie tylko chwastow nie widzi. Tak wogole jak bym wiedziala ze bede sie musiala wyreczac innymi, to bym kazala zasiac zboże.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom