reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie wiadomo, głupio że tak goście muszą patrzeć na bałagan, ale z drugiej strony, jak już chodzą do Was, to przecież widzą, że macie czysto, więc pewnie z tym bajzlem na dole nikt Was nie łączy. A jeśli teściowa się nie wstydzi, to trudno, żebyś jeszcze Ty sobie tym głowę nabijała.
My chcemy postawić jakiś średniej wielkości parterowy domek. Dziecko chcemy mieć jedno, więc dla 3 osób nie będziemy ciągnąć pięter. Wiadomo, że jeden pokój w zapasie sobie zostawimy, w razie gdyby nam się odmieniło, ale raczej się nie odmieni, więc pomieszczenie 3 osób, plus jednego małego pieska nie powinno być trudne :)
Ja to chce 5 dzieci, to mojemu pokazuje tylko domy w amerykanskim stylu [emoji14] ja lubie duze domy, rodziny, samochody :D

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
An jakie plany ;-) haha ;-) ja chciałabym 2 w niedużym odstępie czasowym i 3 później ;-)

Natasza ja też uwielbiam słuchać serduszka Maluszka :-) miód dla moich uszu :-)

Muszę nagrać na poniedziałkowej wizycie, żebym mogła posłuchać w domu, bo też jestem z tych niecierpliwych. Najchętniej jezdzilabym na USG codziennie, albo przynajmniej ze 2 razy w tygodniu :-)

Idę spać Mamuśki ;-) mąż właśnie wrócił do domu i idziemy zaraz spac :-)

Hej dziewczyny, standardowo obudziłam się rano na siku i nie mogę usnąć... Poleżę jeszcze trochę i chyba pojadę na targ kupić mężowi nowa koszule na ta jutrzejsza komunię...
Miała być ładna pogoda, a tu pochmurno od rana. Ale mam dziś roboty... masakra jakaś. Nie wiem, czy mi dnia wystarczy, bo przecież muszę trochę poleżeć, Was poczytać :-D

Dzień dobry!
Ja też już nie śpię, wczoraj padłam, nawet na siku w nocy nie wstałam.
U mnie też dziś pochmurno, ale chociaż ciepło.
W planach odgruzowanie mieszkania. W tygodniu był tylko czas na mega minimum więc dzisiaj będzie co robić. Na szczęście chłopcy są w domu to na mojej głowie niewiele [emoji4]
Za to nie mam pomysłu na obiad...
Gratuluję wczorajszych wizyt, zakupów i witam nowe mamy!
Fajnej soboty Nam życzę!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Boże dziewczyny tyle wczoraj naprodukowałyście że ledwo Was nadrobiłam i odrazu usnęłam [emoji23]
W ogóle powiem Wam że ostatnio strasznie przemęczona jestem, tylko bym spała... Wczoraj nawet jedną klientkę przełożyłam na poniedziałek- Tak słabo się czułam... Ale w domu powera dostałam i opróżniłam pół komody i część szafy na rzeczy Malutkiej [emoji16] Dziś porządkowania ciąg dalszy, Może mężuś pomaluje mi w końcu stelaż od łóżeczka to Wam pokażę-już najchętniej bym je rozstawiła [emoji12][emoji23] We czwartek mam wizytę u lekarza i wtedy planujemy pojechać na kolejne zakupy dla Małej, teraz chcę pościel kupić [emoji4]

Pisałyście o ruchach dziecka- u mnie Helenka jest ułożona poprzecznie, a że ma 18cm to czuję ją i po prawej i po lewej stronie centralnie przez pępek [emoji16]

Jeśli chodzi o przutulanki u nas niestety nadal zakaz przez to łożysko przodujące [emoji52] Ale jakoś sobie radzimy innymi sposobami [emoji12]

Ale w tym tygodniu komunii ! Justa trzymam kciuki żeby wszystko wyszło po Waszej myśli [emoji110][emoji6]

Współczuję teściowej rozporządzającej się nie swoimi rzeczami- no ubiłabym babę [emoji34] Ja na szczęście swoją mam 130km dalej, więc zgrzytów nie mamy [emoji6]

No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać [emoji23]
Miłej soboty Kochane [emoji173][emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Co dziś planujecie robić na obiad? Ja wczoraj zrobilam kotleciki ziemniaczano-kalafiorowe z sosem pieczarkowym- przepyszne wyszły [emoji16] Ale na dziś brak weny [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Hej:) ja jeszcze leżę ale zaraz sie ogarniam i chyba najpierw pójdę na zakupy co by lodówkę uzupełnić. Potem sprzątanie i chciałam sobie w końcu paznokcie zrobić:) obiad mam od wczoraj. Miłego dnia[emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry