Kornelcia moja mala ladnie kopala i potem nagle cicho. Jak bylam u kontroli szyjki to sie okazalo ze sie przekrecila z poprzeg na siedząco i dlatego ledwo co czuje takie jak by bulgotania bardziej. Nie martw sie pewnie kopie w to miejsce ktorego nie czujesz.
Bum trzymam kciuki zeby to nie było nic groźnego
Ewa ja mam za to malo miejsca na drzewka. Maz ma racje, w tym roku to juz za pozno. Zawsze mozesz sobbie choc pomidorki koktajlowe wstadzic do doniczek. Przypilnuj jednak by Ci uprawil ziemie juz w jesieni. To bedziesz miala pewnosc ze na wiosne posiejesz swoje jarzyny. Ja to uwielbiam cos grzebac w ogrodku bo mnie to odstresowywuje, no i jestem pewna co daje dziecku jesc.
Wczoraj mielismy straszna burze, moje grzadki stanely pod wodą, nie wiem czy bedzie cos z tych jarzyn w tym roku. Salate mi zniszczylo, dobrze ze pomidorow nie wysadzilam
Spark czulam takie kopniecia i zastanawialam sie czy w 18 tyg dzidzia moze miec czkawke. Bo takie same mialam z mlodym ale w pozniejszych miesiacach.
Ta gabke i tak kupie nawet jak bym ja miala po tygodniu wyrzucic bo u mnie bedzie cc wiec
nie ludze sie ze dam ze wszystkim rady.
Mam lozysko na tylniej scianie a truchy nie sa jakos specjalnie mocne.
Przyplatala mi sie nowadolegliwosc, boli mnie kosc ogonowa. Mloda wlasnie sie obrucila i zaczela kopac po prawej stronie brzucha
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom