reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum właśnie mialam pytać co u Ciebie. To może już będzie lepiej [emoji16]
Miłej niedzieli mamusie
A wez wczoraj to sie na prawdę wystraszyłam [emoji19]
Pierwszy raz tak , mialam i takie dziwne uczucie... Mam nadzieje , ze juz nie wroci a wizyta dopiero 22 maja . [emoji5]

A mi sie zaccialo zupki botwinkowej [emoji169]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t4d [emoji272]

reklama
Bum to moze jedz na IP. Bedziesz spokojniejsza[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Poobserwuje to jeszcze dzisiaj, P mnie dotykał to nie boli a wczoraj to masakra była.. Jak cos na IP mam z 10min .

A może byc tak jak pojade zatrzymaja mnie na obserwacji a ja mam Lenę jeszcze, małego czuje to ok.
Jak bedzie bolec tak jak wczoraj to sie skocze .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

A wez wczoraj to sie na prawdę wystraszyłam [emoji19]
Pierwszy raz tak , mialam i takie dziwne uczucie... Mam nadzieje , ze juz nie wroci a wizyta dopiero 22 maja . [emoji5]

A mi sie zaccialo zupki botwinkowej [emoji169]

Wcale się nie dziwię, lepiej dmuchać na zimne.
Ja za to coraz bardziej się zamartwiam bo słabo wyczuwam ruchy może 2 kopniaki dziennie czuję ale takie słabe że już sama nie wiem czy to nie bulgocze mi w jelitach dzisiaj zapłakana wstałam bo może coś jest nie tak...ale też sobie tłumacze że może tak dziecko ułożone i nie wiem gdzie mam łożysko może na przedniej ścianie? Jak na ostatnim usg pytałam gina o łożysko to powiedział że jest ok i żeby się nie martwić ale to było miesiąc temu[emoji26] nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze ten tydzień. Dzisiaj zaczynam 18 tc i przy corci to już ładnie czułam ruchy a tu sama nie wiem co ja czuję...

Hej dziewczyny!
Hajmal ale Ci zazdroszczę tego ogródka... my mamy ziemi od cholery, a nie mogę zrobić ogródka bo mąż mi nie pozwala. Mówi że w przyszłym roku, bo teraz nie mogę ani siać ani pielic... A moja teściowa jest bardzo otyla i nie pomoże mi w niczym... zresztą miała swój ogródek w zeszłym roku, dosłownie 5×7 metrów i musiałam jej go pielic mimo że nic z niego nie brałam. Jak na takim kawałeczku miała wszystkiego po troszku to nawet nie miała sie czym podzielic. Chciałabym swoje ogórki, warzywa mieć... Tak mi się marzy...

BUM obserwuj sie, może dziewczyny maja rację z ta przepuklina ... mam nadzieje, nie, ale w razie czego, weź to pod uwagę...

Evii mam nadzieje, ze z Twoja szyjka wszystko w porządku i ze że nie będziesz potrzebowała tego szwu...

Mój lekarz co 2.tyg sprawdza czy moja się nie skraca... teraz będę w czwartek...

My z mężem i Frankiem jeszcze polegukemy, ja już po śniadaniu bo byłam głodna jak wilk. Wybieramy się dziś na zakupy, muszę kupić sukienkę na komunię, bo tamta różowa z kokardkami, która Wam pokazywałam okazała sie za duża. Wzięłam rozmiar L żeby zmieściły mi się piersi, ale cała niżej jest za szeroka. Nawet paseczek w pasie nie pomaga... będzie na chrzciny na koniec czerwca jak mi bardziej brzuch urośnie, a teraz na te 2 komunie kupię sobie jakąś inną. I buty pewnie też będę musiała...
U nas pada od rana...

BUM przez Ciebie i mi się chce botwinki! :-) będziemy dziś na zakupach to kupię i jutro zrobię. Na dziś mamy wczorajsza ogórkowa ;-)

Faktycznie świetne :tak: !! Oczywiście większość dla Dziewczynek jak wszędzie a u Nas Chłopak :p
Ewka powiedz mi jeszcze co Ty za plakaty tworzyłaś na ten konkurs u Mnie jest to spotkanie 16 maja :)

Wymyśliłam wierszyk ;-)
A na drugim plakacie narysowalam ołówkiem z cieniem ciążowy brzuszek i obok rozsyłanie haseł z czym mi się kojarzy ;-) typu - wakacje bez odpoczynku, pierwszy uśmiech, zimna kawa, źródło nieskończonej miłości itd :-)

Dziewczyny od jutra w netto 100szt pampersa 2 za 34.99[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiem czemu jestem sceptycznie nastawiona do takich promocji... od razu wydaje mi się, ze sa gorsze jakościowo, bo w końcu muszą na czymś zaoszczędzić, nie mogą dokładać do tego interesu i aż takie promocje do mnie nie przemawiają.
Kolego siostra np pracuje w firmie KAMIS i opowiadał, ze mówiła, ze np Biedronka jak robi promocję i składa zamówienie to mowi, ze chce tyle towaru za tyle kasy i mieszają np pieprz z gorczyca, żeby zaoszczędzić a żeby było więcej... wszyscy kombinują...

Ja nie wiem czemu jestem sceptycznie nastawiona do takich promocji... od razu wydaje mi się, ze sa gorsze jakościowo, bo w końcu muszą na czymś zaoszczędzić, nie mogą dokładać do tego interesu i aż takie promocje do mnie nie przemawiają.
Kolego siostra np pracuje w firmie KAMIS i opowiadał, ze mówiła, ze np Biedronka jak robi promocję i składa zamówienie to mowi, ze chce tyle towaru za tyle kasy i mieszają np pieprz z gorczyca, żeby zaoszczędzić a żeby było więcej... wszyscy kombinują...
Ja słyszałam że w ten sposób kombonuja z alkoholem jak są promocje przed świętami sylwestrem

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry