Spark
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj też taki nieogarniety[emoji2]Dzień dobry!
Bum, cieszę się, że już lepiej.
Szarlotka.... Tak [emoji4] chyba też zaraz wymącę [emoji4][emoji4][emoji4]
Uśmiałam się przed chwilą z męża[emoji23][emoji23][emoji23] rozmawialiśmy sobie o zakupach dla Maleństwa, że to trzeba i tamto... I on nagle mówi, ale to jeszcze kupę czasu, we wrześniu kupimy. Na co się kawą zakrztusiłam [emoji23] i mówię cielakowi, że w połowie września to ja chce mieć już wszystko. Zaczął liczyć miesiące, urlopy w Polsce itd. i stwierdził, że to wcale tak dużo czasu nie zostało... Oszołom. Jemu tam zupełnie inaczej czas płynie...
Ja to widziałam w sklepie. U babek ze Stanów na yt widziałam coś takiego, co się wkłada do zlewu i w tym myje dziecko. Ciekawa jestem czy gdzieś w Niemczech to znajdę. Jeszcze taki kojec jak ten z chicco, tylko z funkcja bujania automatycznego.Zobacz załącznik 805349Zobacz załącznik 805350
Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app
Dziewczynki wczoraj poczułam jaakby trzy miarowe kopniecia a zaraz po tym przepływ...pierwszy raz... teraz cały czas się zastanawiam czy to było to [emoji14]
Myślicie, że dzidz mógłby tak "miarowo kopać"? Czyli dokładnie co sekundę kopnięcie i koniec
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu jak ja nienawidzę kłótni o rodziców, to dla mniee te najbardziej bolesne... jak mój coś powie o moje mamie (na szczęście baaardzoo rzadko) to go nienawidzę normalnie i najchętniej bym go zabiła... i rycze potem cały dzień,, tak mi przykro...
Innymi kłótniami tak się nie przejmuję
Zachciało mi się szarlotki[emoji2][emoji2][emoji2]zaraz z córka robimy[emoji6]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa ja mam za to malo miejsca na drzewka. Maz ma racje, w tym roku to juz za pozno. Zawsze mozesz sobbie choc pomidorki koktajlowe wstadzic do doniczek. Przypilnuj jednak by Ci uprawil ziemie juz w jesieni. To bedziesz miala pewnosc ze na wiosne posiejesz swoje jarzyny. Ja to uwielbiam cos grzebac w ogrodku bo mnie to odstresowywuje, no i jestem pewna co daje dziecku jesc.
Wczoraj mielismy straszna burze, moje grzadki stanely pod wodą, nie wiem czy bedzie cos z tych jarzyn w tym roku. Salate mi zniszczylo, dobrze ze pomidorow nie wysadzilam