reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U mnie przez 4 miesiące będzie spało w rożku a potem jak będzie się już obracać na brzuszek to pod kolderka.
Ja mam dwa rożki po synku i córeczce wiec musze te wykożystać ;)

Załączniki

• IMG_5031.jpg
    IMG_5031.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 89
  • 377.JPG
    377.JPG
    32,7 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
Dzień dobry!
Bum, cieszę się, że już lepiej.
Szarlotka.... Tak [emoji4] chyba też zaraz wymącę [emoji4][emoji4][emoji4]
Uśmiałam się przed chwilą z męża[emoji23][emoji23][emoji23] rozmawialiśmy sobie o zakupach dla Maleństwa, że to trzeba i tamto... I on nagle mówi, ale to jeszcze kupę czasu, we wrześniu kupimy. Na co się kawą zakrztusiłam [emoji23] i mówię cielakowi, że w połowie września to ja chce mieć już wszystko. Zaczął liczyć miesiące, urlopy w Polsce itd. i stwierdził, że to wcale tak dużo czasu nie zostało... Oszołom. Jemu tam zupełnie inaczej czas płynie...

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Ja bardzo szybko czułam ruchy ale od kilku dni może raz dziennie tak delikatnie. Ale widzę po detektorze, że zmieniło pozycję i siedzi bardzo nisko więc pewnie się odwróciło. Mam nadzieję, że do piątku się odwróci bo nic nie zobaczę na usg.
XBUMx mam nadzieję, że to nic groźnego i ból już nie wróci.
U nas dziś już nie ma słoneczka ale jest ciepło. Młody pojechał z siostrą na basen a my z mężem nie mamy narazie większych planów.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Bum, cieszę się, że już lepiej.
Szarlotka.... Tak [emoji4] chyba też zaraz wymącę [emoji4][emoji4][emoji4]
Uśmiałam się przed chwilą z męża[emoji23][emoji23][emoji23] rozmawialiśmy sobie o zakupach dla Maleństwa, że to trzeba i tamto... I on nagle mówi, ale to jeszcze kupę czasu, we wrześniu kupimy. Na co się kawą zakrztusiłam [emoji23] i mówię cielakowi, że w połowie września to ja chce mieć już wszystko. Zaczął liczyć miesiące, urlopy w Polsce itd. i stwierdził, że to wcale tak dużo czasu nie zostało... Oszołom. Jemu tam zupełnie inaczej czas płynie...

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Moj też taki nieogarniety[emoji2]
Mysli że kupi się przy okazji i już. Dlatego ja powoli sobie kupuję, zamawiam bo by chyba zawału dostał jakby zobaczyl nacraz takie zakupy[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki wczoraj poczułam jaakby trzy miarowe kopniecia a zaraz po tym przepływ...pierwszy raz... teraz cały czas się zastanawiam czy to było to [emoji14]
Myślicie, że dzidz mógłby tak "miarowo kopać"? Czyli dokładnie co sekundę kopnięcie i koniec

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie sie obracalo i dlatego czułaś tak miarowo. Ja dziś jak leżałam po śniadaniu to też Małe się wiercilo ;-)

Jezu jak ja nienawidzę kłótni o rodziców, to dla mniee te najbardziej bolesne... jak mój coś powie o moje mamie (na szczęście baaardzoo rzadko) to go nienawidzę normalnie i najchętniej bym go zabiła... i rycze potem cały dzień,, tak mi przykro...

Innymi kłótniami tak się nie przejmuję :)

Ja jestem tak , ze w nerwach czasem coś chlapne do męża, ze robi sie jak ojciec, czy coś, że jego mama źle zrobiła itp... potem żałuję, ale nie przepraszam, bo tak w głębi duszy nie żałuję tego co powiedziałam, tylko męża mi trochę szkoda, przecież nie wybrał sobie rodziców...

Zachciało mi się szarlotki[emoji2][emoji2][emoji2]zaraz z córka robimy[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Szarlotka... :-D
My właśnie jedziemy do na zakupy do Wawy, pewnie zjemy coś pysznego ;-)
I pewnie dzidzi coś kupię, bo mam ochotę zaszaleć :-D

Ewa ja mam za to malo miejsca na drzewka. Maz ma racje, w tym roku to juz za pozno. Zawsze mozesz sobbie choc pomidorki koktajlowe wstadzic do doniczek. Przypilnuj jednak by Ci uprawil ziemie juz w jesieni. To bedziesz miala pewnosc ze na wiosne posiejesz swoje jarzyny. Ja to uwielbiam cos grzebac w ogrodku bo mnie to odstresowywuje, no i jestem pewna co daje dziecku jesc.
Wczoraj mielismy straszna burze, moje grzadki stanely pod wodą, nie wiem czy bedzie cos z tych jarzyn w tym roku. Salate mi zniszczylo, dobrze ze pomidorow nie wysadzilam

My za to drzew mamy aż za duzo :-D jakieś 30 ha jabłoni i trochę wiśni :-D marzy mi się więc ogródek warzywny ;-) tylko przecież przez te sady i prace przy drzewach nie mam za cholerę czasu na ogródek...

reklama
Bum dobrze ze już chociaż trochę lepiej ale w razie czego jedź na IP chociażby dla spokoju ducha.

My dziś będziemy cały dzień przed tv spędzać bo mega pada. Wgl wstalismy coś po 7 bo do Kościoła i normalnie tak mi się chce spać ze szok.

Ja wczoraj wieczorem czułam Maleństwo. Takie gilganie w brzuchu [emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry