reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mnie się dla chłopca podoba Mateusz ale ja mam brata Mateusza i mój też [emoji5]więc na starcie odpada hahha

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja teraz będę siedziała do 15 jak na szpilkach , do zoo raczej nie jedziemy bo zimnooo , jeszcze jakby słoneczko było...

Myślicie, ze jak bede miała te crp większe to mnie wsadza do szpitala? [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]

Spokojnie, zobaczysz że spadnie :)

Xbumx jestem za fb!

U nas chorobsko,probuje sie gdzies wcisnac z malym do lekarza,bedzie ciezko!

U nas z imieniem nie mamy zadnego typu,ni nam sie wspolnie nie podoba:p

Ja teraz będę siedziała do 15 jak na szpilkach , do zoo raczej nie jedziemy bo zimnooo , jeszcze jakby słoneczko było...

Myślicie, ze jak bede miała te crp większe to mnie wsadza do szpitala? [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Spokojnie napewno nie wsadza Cie do szpitala jeśli bedzie nawet wyższe, mysle ze miałaś to od przeziebienia i jak po antybiotyku powinno przejść zwłaszcza ze czujesz sie lepiej :) moj lekarz i lekarze w szpitalu mowili ze CRP w ciązy często jest troche ponad normę także przy nie wielkim odchyleniu sie nie martw :))

Nie wiem czy bol jest taki sam przy kolce jelitowej jak nerkowej ale wole nie wiedzieć :) wiem ze objawy są bardzo bardzo podobne i tez początkowo obstawiali ze mogą byc to nerki u mnie z racji ze w mojej rodzinie siostra brat dziadek mieli kolki i kamienie na nerkach. Na szczęście moje nerki są ok. Jedyne co podobno mogę robic to pic aż 3 litry wody dziennie cała ciąże... Chociaż powiem szczerze ze jestem drobnej budowy i przy 2,5 litra juz nie jestem praktycznie w stanie nic więcej do picia zmieścić... Tym bardziej cały czas wody, dzisiaj gotuje sobie kompot z jabłek lekki zeby mieć chociaż odmianę :p
Rownież poproszę zaproszenie na fb :)
Miłego dnia ! :)

Jeśli chodzi o imiona u nas bez zmian Helenka [emoji173] Mąż zbuntował się na Antka więc będzie Aleksander [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Ja nie wiem jak wy tyle możecie pić :-) ostatnio miałam bardzo intensywny mocz w zapachu i przeczytałam, że za mało piję. Więc postawiłam sobie za cel wypić 2 litry. Po wypiciu 0.75l latałam do łazienki co minutę. Nim zdążyłam dojść do pokoju już mi się znowu chciało. Fakt mocz był sama woda hehe

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

To wy dziewczyny dzielne z tym nadtabianiem jesteście....ja niestety nie dam rady....nie mam tak ponad 2 godzin na podczytanie w ciągu a na raty to sie skupić nie umiem. Niby nie pracuje, ale zawsze coś w domu robić trzeba i tak z doskoku na forum między ogarnianiem mieszkania, jakimiś sklepami a przed 14 idę po małą a z nią nie da rady nic posprzątać. Zresztą ja jestem ogólnie kiepsko zorganizowana to też nie ułatwia mi sprawy.
Fb spoko.

aaa i w sobote kupiliśmy body 4 szt za 10e w realu dla małego....tzn wybraliśmy jeszcze takie powiedzmy uniwersalne. Na tyle udało mi się męża namówić.
Pozostając w temacie....ja za kopertowymi bodami to tak nie bardzo, mi wygodniejsze były normalne. Mój mąż z kolei tych kopertowych nienawidził. Więc kupujemy normalne (jakieś kopertówki po Lence chyba mam).
A pajace tu zwracam sobie szczególną uwagę, żeby miały rozpinanie przez środek i na obie nóżki. Te na jedną były dla mnie mega niewygodne.
Jedyne co mnie przeraża w przebieranou malucha to ten pępek....jee jak ja czekałam aż on Lence odpadnie. A dziad trzymał się wyjątkowo długo bo 3 tyg.

U moich dzieciaków też pępek bite 3 tygodnie sie trzymał a okcenisept wogole nie działał tylko spirytus rozrabialismy z wodą [emoji4]położna powiedziała ze mieli bardzo grubą pepowinke.
Slyszalyscie ze ten odpadniety kikut trzyma się aż dziecko pójdzie do 1 klasy i pierwszego dnia szkoły po kryjomu wrzuca się do kieszeni ma to wrozyc ze dziecko będzie dobrym uczniem[emoji38]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

U moich dzieciaków też pępek bite 3 tygodnie sie trzymał a okcenisept wogole nie działał tylko spirytus rozrabialismy z wodą [emoji4]położna powiedziała ze mieli bardzo grubą pepowinke.
Slyszalyscie ze ten odpadniety kikut trzyma się aż dziecko pójdzie do 1 klasy i pierwszego dnia szkoły po kryjomu wrzuca się do kieszeni ma to wrozyc ze dziecko będzie dobrym uczniem[emoji38]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.
A ja ten kikut od Lenora mam [emoji23] nawet swoją szweke z cc [emoji23]

reklama
Hejka Kobitki!
Nigdy nie słyszałam o tej pępowinie.. A co do imion to mnie się właśnie te Zosie Zuzie itp podobają, aczkolwiek jak słyszę Franiu Antek Tosia czy Zygmunt to tak nie koniecznie... Co do Fb to można awaryjną grupę utworzyć w razie w.
Muszę ogarnąć jakąś ładną biblię na komunię i zrobić porządek . Jeśli chodzi o wodę to też nie jestem w stanie w siebie wmusić więcej niż 1 litr bo lubię herbaty i mleko..
Zapowiada się ładny dzień , więc Słonecznego dnia Mamusie!!! :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry