reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny :)
Boże mam ponad 50 stron do nadroboenia... jak ja to zrobię:D
Dzisiaj jestem już na nogach i zaraz idzieny z mężem do lidla po te body kopertowe.
Obawiam się że tak poważnie usiądę do Was dopiero w czwartek. Ale żyje i mam się dobrze ;*
Trzymajcie się!

reklama
Hejka ja juz na nogach , ide oddać krew i mocz.
Dzisiaj wynik CRP , boje się [emoji19]

To później zaloze tajną grupe, kto będzie chciał to wyśle wam zaproszenie. [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
Heja :) ja tez ide na badania, umieram z glodu ale na razie niestety nic nie zjem :( czekamy na zaproszenia w takim razie :)

12.10.2017 [emoji480]

A co do grupy to w wiadomości wyśle link.
I co myślicie by dodawać tylko osoby te , ktore się udzielają trochę a nie taką co ma np napisane 3 posty ?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Hejka. Fajny pomysł z fb.
Ja wczoraj u siostry na dyżurze:-) a że miała jeszczę szkołę to 22 30 byłam w domu.
Dzisiaj tylko 3 h pracy i do domku spać heheh. Wczoraj trochę zaschniętej siary miałam na skutkach. Jak ja zdrapalam to pojawiły się nowe kropelki ale dzisjaj już nic.
Hajmal a jak u Ciebie z tymi wyciekami?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja teraz będę siedziała do 15 jak na szpilkach , do zoo raczej nie jedziemy bo zimnooo , jeszcze jakby słoneczko było...

Myślicie, ze jak bede miała te crp większe to mnie wsadza do szpitala? [emoji52]

Dzień dobry dziewczyny. Ja miałam dwa ostatnie dni intensywne. W niedzielę byłam w zoo w Poznaniu. Było trochę zimno ale grunt że nie padało. Byłam z przyjaciółką i jej synkiem i była zabawa z mapką i szukaniem pieczątek. Noc u niej na wsi a w poniedziałek w takim samym składzie zaliczyłam biskupin i też zabawa rodzinna. Wykonywaniem różne zadania, lepilismy garnki strzelaliśmy z łuku i pogoda piękna. Na koniec mały dostał certyfikat małego archeologa i mama kupiła mu miecz. Ale był szczęśliwy. Później obowiązkowo grill. Dziś już w domku bo muszę do urzędu się stawić... Tak mnie ukochali na majówke. Pozdrawiam

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :)
Boże mam ponad 50 stron do nadroboenia... jak ja to zrobię:D
Dzisiaj jestem już na nogach i zaraz idzieny z mężem do lidla po te body kopertowe.
Obawiam się że tak poważnie usiądę do Was dopiero w czwartek. Ale żyje i mam się dobrze ;*
Trzymajcie się!
Ja miałam ostatnio 90 - przeszło 2 godziny [emoji23]

Z imion to i Anastazja i Zofia mi sie podobają - jedno juz u nas jest, na drugie mąż się nie zgodził.
Teraz mam problem -bo jak będzie trzecia dziewczynka to nie mam zielonego pojęcia jak dostanie na imię. Z chłopcem będzie prościej, ale i tak są małe awanturki [emoji23].

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

XBUMx trzymam kciuki za cRP. Myślę że powinno być dużo mniejsze.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam taką nadzieje , w piątek antybiotyk skończyłam, przeziębienie minęło jakoś środa/czwartek , czuje sie dobrze , wiec powinno byc mniejsze .

reklama
Hej [emoji5] u mnie dziś zimno szaro buro. Tragedia... A muszę do sklepu jechać bo mąż się zapomniał i zabrał mi chleb do pracy. Więc na śniadanie mam wielkie nic...

Co do imion mi się Anastazja bardzo podoba i będziemy wybierać między Anastazja Milena a Antonina. Co do chłopca to coś mój mówił o Franciszku albo Antku. U nas jest taki problem ze mój ma mega dużo kuzynostwa coś Koło 50 os i weź tu ogarnij takie imię którego jeszcze nie ma w rodzinie [emoji23]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry