Hej laski! :-) w miare wcześnie wczoraj usnęłam zmęczona ta bieganina przed i w trakcie grilla, że już od ponad pół godziny nie śpię. Próbowałam usnąć, ale za cholerę nie mogę...
Śliczne ubranka i pościele wyhaczylyscie :-) my czekamy do prenatalnych zeby poznać płeć i dopiero kupować...
Dobrej nocy
Nie wiem co tzn kilka jelitowa, ale jeśli to coś podobnego do nerkowej, to współczuję... nerkowa też podobno lubi wracać, szczególnie w ciąży jak już maluszek zacznie uciskac nerki, tak ze łączę się z Tobą w bólu :-) dobrze, że już Ci minęło ;-)
Siostrzenica moja to Anastazja jej mama to Ania a na młodą wołają Nastusia.
Chce zeby dzieci mialy tradycyjne imiona jak siusiak urosnie to bedzie Stefan
Mowilam wam ze sprzatalam zeby miec miejsce na upchniecie kartonow z ubrankami, popoludniem poszlam na poddasze wybrac pudełka z ciuszkami. Otwarlam karton z pieluchami i dalej nie moglam. Nie jestem jeszcze gotowa, wspomnienia wróciły. Musze jeszcze odczekac, przeszla mi ochota nawet na zakupy.
Dobrej nocy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom
Współczuję Hajmal... A myślałaś, żeby iść do psychologa? Myślę, że musisz się po prostu tak porządnie wygadać, wyrzucić komuś obcemu wszystkie żale i dopiero się z tym pogodzisz. Nie wiem, czy "pogodzisz " to dobre określenie, może raczej "oswoisz "? Każdy inaczej reaguje na takie traumatyczne sutuacje... jedni zamykają się w sobie, inni chcą zapomnieć, wyprzeć to z pamięci, inni żyją dalej jak gdyby nigdy nic (wiem, bo mam koleżankę, która urodziła w 24 tyg, dziecko żyło tydzien. 3 miesiące po pogrzebie zaszła w drugą ciążę. Mówiła, że musi żyć dalej, nic jej dziecka nie zwróci, ale też wieczna żałoba też jej nie pomoże).
Ja z kolei należę do tych, które muszą się wygadać, wyzalic, wypłakać, ale raczej komuś kto spojrzy na to z boku. Mój mąż niestety nigdy nie umiał ani pocieszać, ani powiedzieć nic sensownego w trudnej sytuacji, bo on też bardzo takie sprawy przeżywa i nie umie udawać twardziela, ani wesprzeć, bo sam tego wsparcia potrzebuje.
Spark, jakiego Roana oglądałaś? Poza ta spacerowka było wszystko Ok? Polecali go w sklepie??