reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, ja to zawsze raczej ciśnienie dośc wysokie jak tak patrze w moją kartę ciąży- ostatnio miałam 130/88 i ginka nic nie mówiła.
Lolisza- czy badanie moczu + ciśnienie wystarczy żeby wykluczyć zatrucie? Czy jeszcze jakieś dodatkowe robić? z góry dziękuję za pomoc :*

reklama
A ja mam ciągoty na lasagne w kółko, ale dzisiaj zrobiłam cukinie a'la leczo:) Żeby w razie co było i jeszcze nasmażę naleśników.
Pani położna była i się śmiała, że dziecko bardzo nisko bo tętno musiała szukać trochę:) Ale dobre, moje ciśnienie też. I też już mówi, że chciałaby do maleństwa przychodzić:):) He he nie tylko ja niecierpliwa. Zresztą już bym chciała bo jej się karta skończyła do zapisów:):) i gdzie ona będzie teraz zapisywać??? Hi hi

Jak ja zazdroszczę dziewczyną co już maleństwa mają i te które lada moment będą mieć:)

witam. bylam od wczoraj z córka u rodzicow..dzis sie melduje w dwupaku hehehehhe widze ze dziulka ma juz malenstwo. super!!!!!a ja zaraz szykuje sie bo na 16.30 ktg i wizyta:))))

E-lona jak ja to przegapiłam?? Ona mówiła że ma dziś iść na oxy???
Ja jestem jakaś zacofana jeju .. zaniedbuje was moje kochane przez te swoje kłopoty - przepraszam.

fasolkaania - ZABITA !!!!!!!! Za lasagne i za cukienie!!!!!!!!!!!!

Też zazdroszczę tym mamuśkom co już mają dzidzie na zewnątrz :) ohh ohhhhh ohhhhhhh tak bardzo ... a ja dziś byłam w ciucholandzie i kupiłam pajacyka cieniutkiego bo był ładny za 3zł - a jutro nowa dostawa i chcę zobaczyć czy dostaną jakiś kombinezonik na maluszka.

reklama
Do góry