reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Klub Mamy w Krakowie

reklama
hej ;) właściwie to do tej pory spotykałysmy się same, szczególnie że spotkania zaczynają się o 19 a potrafią skończyć nawet przed 23 ;-)))
ale jeśli nie masz innego wyjścia to czemu nie? ;]

Hej dziewczyny
Jest tu na forum jakaś mama z dzieckiem/dziecmi w wieku ok 1-2 latka? Jestem mamą Gabrysi a z racji wieku (21 lat) nie mam wielu znajomych z małymi dziećmi i cierpi na tym najbardziej Gabi. Uwielbia brzdące,słyszę tylko jak na balkonie woła po swojemu ;) różne maluchy, które przechodzą ulicą i chciałabym jej zapewnić kontakt z rówieśnikami. Okolice Zakopianki-Kliny albo centrum (Hala targowa)
Buziaki :)

Witaj
Mięta jest przy ul. Krupniczej 19a, Krupnicza biegnie np od Teatru Bagatela trzeba iść prosto prosto prosto i gdzieś tam po prawej stronie ze sporym i fajnym ogródkiem na zewnątrz jest właśnie Mięta. Czekamy, zapraszamy!

Zapraszamy i czekamy serdecznie.
Zaglądaj czasem na naszą tablicę facebookową tam pojawiają się informacje o spotkaniach i różnych takich innych naszych ;)
Krakowski Klub Mam | Facebook

Pozdrowienia i do zobaczenia!
PS. wczoraj "sprzedałam" informację, że się do nas wybierzesz więc czekamy czekamy

hej,
jestem tu nowa, mamą też jestem od niedawna, ale już brakuje mi towarzystwa na macierzyńskim:)
czy jest jakaś mama z Ruczaju, która wybiera się na spotkanie? chętnie się dołączę:) zawsze to raźniej jechać we dwie:)
Monika

reklama
Drogie Mamy,
mamy z mężem Kartę na Plus kupioną po to, byśmy mogli pochodzić sobie po knajpkach, a czasem do teatru. Prócz tego są tam inne "atrakcje" Jedną z nich jest CAŁODOBOWE przedszkole Lalkowo. Czy dałybyście dziecko do takiego przedszkola? Ja sobie nawet tego nie umiem wyobrazić.

Do góry