reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja jestem byczek w dodatku uparty tak ze jak juz sie naco mocno upre to nie ma bata aby to zmienic. Maz blizniak w dodatku urodzon tego samego dnia co moja przyjaciołka z która sie przyjaznie od 7 roku zycia. A dziecie wyszło panienka. Mama prosiła aby wyszło 1 pazdziernika i bym miała kase na kupno nowego łózka ale niestety nie posłuchało i kasa z ubezpieczenia sobie poszła.

reklama
E- lona - fajnie te tygryski :))))
Ja jezdze samochodem, ale miejsca po przestawieniu kierownicy na 1 palec. puszczam Hani Muze i spiewam , niech sie przyzwyczaja
Ja pieke wolowine w piekarniku ( dusze) Musze isc po ziemniaki i moze salata ...
Panowie koncza mi montowac szafe, wiec zaraz bede ladowac do niej buty i kurtki . To metoda na przyspieszenie, bo sex z M odpada ( psychicznie ma juz bariere ...). A moje psychicznie to co????

Ale bym zjadla takie Risotto ...

sex z M odpada ( psychicznie ma juz bariere ...). A moje psychicznie to co????

to odwrotnie niz moj, chyba bardzo nie chce tego skorpiona, bo usiluje sexem porod wywolac. musze mu przestac rozne madrosci z ksiazek wyczytywac bo ostatnio jego "gody" sprowadzaja sie do hasla "choc to ci troche oksytocyny zaaplikuje"

tez pogrzebalam o tygryskach i wyszlo na to, ze moje dziecko bedzie calkowiecie neizgodne z moim chinskim znakiem i jedynie czesciowo zgodne ze znakiem mojego meza. dodatkowo jeszcze znaki moje i malza tez sa niezgodne. ech, musze sie na inny horoskop przerzucic.

http://www.numerologiachinska.pl/horoskop-chinski/twoj-znak/?d=2&m=10&y=2010

Ostatnia edycja:
Właśnie sprawdziłam i wg horoskopu chińskiego nasze dzieciaczki to tygryski :)
a więc proszę zerknać na mój suwaczek:D::D:D:D:D a nie wiedziałam, że rok tygrysa:D młoda dostała ksywkę po mamusi po prostu:D a jak dobrze pamiętam to ja jestem bawół............

to odwrotnie niz moj, chyba bardzo nie chce tego skorpiona, bo usiluje sexem porod wywolac. musze mu przestac rozne madrosci z ksiazek wyczytywac bo ostatnio jego "gody" sprowadzaja sie do hasla "choc to ci troche oksytocyny zaaplikuje"

tez pogrzebalam o tygryskach i wyszlo na to, ze moje dziecko bedzie calkowiecie neizgodne z moim chinskim znakiem i jedynie czesciowo zgodne ze znakiem mojego meza. dodatkowo jeszcze znaki mojego i malza tez sa neizgodne. ech, musze sie na inny horoskop przerzucic.

Twj Znak Horoskopu Chiskiego
a mi nie zależałoby czy waga czy skorpion wyjdzie, bo moje najlepsiejsze kumpele spod tych znaków właśnie:D:D:D ale ja rak, to może dlatego dobrze sie dogaduje ze skorpionami:D:D:D

moze jak moj sie boi to niech lapie w strzykawke i bedziemy wstrzykiwac :)))))))))))juz sobie wyobrazam

dobre, dobre, ciekawe czy zlapie i czy pomoze,
ja robie gulasz na obiad, tylko, tzn. wyjelam mieso do rozmrozenia przyjdzie maz to mu powiem co ma pokroic i jak i bede robic obiad z pozycji fotela :) bo ja sily na nic nie mam...

a ja jestem chinska swinia :D

reklama
Do góry