reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, ja to zawsze raczej ciśnienie dośc wysokie jak tak patrze w moją kartę ciąży- ostatnio miałam 130/88 i ginka nic nie mówiła.
Lolisza- czy badanie moczu + ciśnienie wystarczy żeby wykluczyć zatrucie? Czy jeszcze jakieś dodatkowe robić? z góry dziękuję za pomoc :*

reklama
A ja mam ciągoty na lasagne w kółko, ale dzisiaj zrobiłam cukinie a'la leczo:) Żeby w razie co było i jeszcze nasmażę naleśników.
Pani położna była i się śmiała, że dziecko bardzo nisko bo tętno musiała szukać trochę:) Ale dobre, moje ciśnienie też. I też już mówi, że chciałaby do maleństwa przychodzić:):) He he nie tylko ja niecierpliwa. Zresztą już bym chciała bo jej się karta skończyła do zapisów:):) i gdzie ona będzie teraz zapisywać??? Hi hi

Jak ja zazdroszczę dziewczyną co już maleństwa mają i te które lada moment będą mieć:)

witam. bylam od wczoraj z córka u rodzicow..dzis sie melduje w dwupaku hehehehhe widze ze dziulka ma juz malenstwo. super!!!!!a ja zaraz szykuje sie bo na 16.30 ktg i wizyta:))))

E-lona jak ja to przegapiłam?? Ona mówiła że ma dziś iść na oxy???
Ja jestem jakaś zacofana jeju .. zaniedbuje was moje kochane przez te swoje kłopoty - przepraszam.

fasolkaania - ZABITA !!!!!!!! Za lasagne i za cukienie!!!!!!!!!!!!

Też zazdroszczę tym mamuśkom co już mają dzidzie na zewnątrz :) ohh ohhhhh ohhhhhhh tak bardzo ... a ja dziś byłam w ciucholandzie i kupiłam pajacyka cieniutkiego bo był ładny za 3zł - a jutro nowa dostawa i chcę zobaczyć czy dostaną jakiś kombinezonik na maluszka.

reklama
Do góry