reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ewelw - gratuluje synka! Kolejny chlopak w naszej grupie!

natolin - wracajac do wynikow krwi, to ja mam takie same jak lolisza i lekarz nie kazal mi brac witamin. I tak je biore (Prenatal classic), ale tez dolozylam do mojej praktycznie bezmiesnej diety czerwone mieso (!!!) i pilnuje sie, zeby je zjesc PRZYNAJMNIEJ 3 razy w tygodniu. Dziewczyny, czego sie nie robi dla dziecka! Przezyjemy!

ja od początku nie brałam żadnych witamin i wyniki w zasadzie dobre, chociaż tak sobie myślę, że odkąd jestem w ciąży to może raz zjadłam czerwone mięso, może dwa. teraz zaczęłam sobie brać co drugi dzień prenatal classic i zobaczę jakie będą wyniki (idę za tydzień zrobić badanie). jak będą OK, to chyba się za bardzo na razie do tego mięsa zmuszać nie będę. znajoma położna powiedziała mi, że suszone morele są też dobre na podniesienie żelaza. muszę sobie zakupić i wrócić do jedzenia jajek, bo też zawierają żelazo, a ostatnio jakoś przestałam jeść jajka.

Efa no widzisz , obijałaś sie przez weekend to teraz masz :-) lekturkę.

Fasolkaania - trzymam kciuki za udana wizytę.

A ja jutro na 18-tą mam połówkowe .... nie mogę się doczekac.

Mam jeszcze do Was takie pytanko. Czy zamierzacie zmieniać cos w przyjmowaniu i rodzaju witamin w III trymestrze? Czy będziecie brać te same co w drugim?

mala_buzia- gratuluje!!

Doris- ja jem rozne wit, dostaje od znajomej z apteki, takie co sie np za m-c konczy termin, wiec co dadza bede jadla:-)

oj ja tez dawno jajkow nie jadlam, ale cos mnie tak ciagnie troche do jajecznicy moze na kolacje dzisiaj hmmm

Efa no widzisz , obijałaś sie przez weekend to teraz masz :-) lekturkę.
Nooo, powoli dobijam do końca ;)

A ja jutro na 18-tą mam połówkowe .... nie mogę się doczekac.

Mam jeszcze do Was takie pytanko. Czy zamierzacie zmieniać cos w przyjmowaniu i rodzaju witamin w III trymestrze? Czy będziecie brać te same co w drugim?
Trzymam kciukasy za wizytę, dorisday2512
A co do witamin, to ja od samego początku ciąży biorę Centrum Materna (czasem +DHA, a czasem bez) i do tej pory wyniki miałam bardzo dobre.

wiecie ze u nas prawie wszytsko na komary wykupione??? M byl w rossmanie i nic nie bylo a w aptece Pan powiedzial, ze niby cos maja, ale dziecku on by tego nie dal...

Ludzie poszaleli..a chcialam cos zeby na okna popsikac no i zeby dziecia na noc spryskac bo obecnie wyglada jak jeden wielki babel

reklama
wiecie ze u nas prawie wszytsko na komary wykupione??? M byl w rossmanie i nic nie bylo a w aptece Pan powiedzial, ze niby cos maja, ale dziecku on by tego nie dal...

Ludzie poszaleli..a chcialam cos zeby na okna popsikac no i zeby dziecia na noc spryskac bo obecnie wyglada jak jeden wielki babel

Ja używam OFF Family i chyba to też można dzieciom aplikować...

Do góry