fasolkaania
Fanka BB :)
A ja dzisiaj na wizytę,ale pewnie bez usg i się nie dowiem jaka płeć Wiem,że na pewno cytologie mi zrobi. Byle do godz.16 wytrzymać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo, powoli dobijam do końcaEfa no widzisz , obijałaś sie przez weekend to teraz masz :-) lekturkę.
Trzymam kciukasy za wizytę, dorisday2512A ja jutro na 18-tą mam połówkowe .... nie mogę się doczekac.
Mam jeszcze do Was takie pytanko. Czy zamierzacie zmieniać cos w przyjmowaniu i rodzaju witamin w III trymestrze? Czy będziecie brać te same co w drugim?
wiecie ze u nas prawie wszytsko na komary wykupione??? M byl w rossmanie i nic nie bylo a w aptece Pan powiedzial, ze niby cos maja, ale dziecku on by tego nie dal...
Ludzie poszaleli..a chcialam cos zeby na okna popsikac no i zeby dziecia na noc spryskac bo obecnie wyglada jak jeden wielki babel