reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Wow wdze ze dobry dzien dzisiaj jest, dibry poczatek tygodnia i oby tak zostalo!!!

Gartuluje udanych wizyt, odebranych kluczy i nowych 4 kolek

Mi sie zawsze szalenie podobaly meganki, ale te starsze wlasnie z taka skosna dupcia, nie te nowe w jakims wcieciem:-)

reklama
Dziękuję dziewczynki. Ja również gratuluję i samochodu i udanych wizyt :tak: My własny kąt mamy i to zrobiony od podstaw, wszystko tak jak chcieliśmy, tyle że to kawalerka i 4 piętro. Teraz 3 pokoje i 2 piętro.
Eh ale i tak jestem wkurzona bo teściów przyprowadziliśmy na oględziny. Hmmm teściowa ma takie samo mieszkanie ale marudziła że to nasze mniejsze od jej (identyczny rozkład i metraż). Tiaaa. Teść już zaczął wymyślać problemy jakie będą z remontem. Generalnie wkurzyłam się i wróciliśmy do domu. Mieliśmy pomierzyć co nieco ale stwierdziłam że to musimy sami na spokojnie zrobić.

Hej hej

No super wieści. Wizyty udane . Nowe autka (emiliab gratulacje !!!!!) , nowe mieszkanka (malutka - strasznie się cieszę , że udało się .... widzisz ,a martwiałas się tym kredytem, a teściami sie nie przejmuj - zazdroszczą). Wogóle no fajny poniedzialek był .... oby tak jak lady napisala do konca tygodnia same takie newsy.

witam;0 dawno nic nie pisalam!ale zagladalam do was i czytalam codziennie.ale jestem leniem! dzis mam wizyte i przyszlam powiedziec zebyscie trzymaly kciuki bo sie strasznie boje.moj dziec nie raczyl dzis zapukac rano w brzuch do mamy -jak to zwylke robi i ja mam juz przez to schizy.mam nadzieje poznac dzisiaj plec.czy myslicie ze na tym etapie ciazy ruchy sie powinno juz codziennie czuc?

Iwcia spokojnie moje malenstwo też nie zawsze daje znać o tych samych porach. Wieczorkiem i rano zawsze szalało jak na sali gimnastycznej, wczoraj jak się kładłam to totalna cisza nic się nie działo. Rano jak się obudziłam również nic nie czułam a teraz bawie się z brzuszkiem bo skacze jak na trampolinie i jak podskoczy to ja stukam leciutko w brzuszek i maleństwo mi oddaje:-) Trzymam kciuki, wiem co zaczynasz czuć przed wizytą bo ja też mam dziś i mam nadzieję że zobacze więcej niż plecki:)

iwcia - powodzenia, na pewno wszystko bedzie w porzadku.

emiliab - gratululuje zakupu :-)

A ja do czwartku popoludnie jestem slomiana wdowa, bo moj polecial do kraju na 2 dni. Z okazji urodzin wykupilam mu loty oraz bilet na jutrzejszy koncert w Wawie (4 giganci metalu :-) ) .Wszystko zorganizowalam 3 miesiace temu, zalatwilam urlop z jego szefem itp, a jemu powiedzialam dopiero w niedziele. Ale mial mine, dziewczyny! Jeszcze dzis rano nie wierzyl, ze leci. Co prawda stare dobre rockendrollowe czasy juz odeszly (moj ma 36 lat) ale warto powspominac na takim koncercie i dobrze sie pobawic w gronie kumpli.

iwcia trzymam kciuki! Wszystko jest na pewno ok.

onesmile rewelacyjny prezent! Gratuluję pomysłu. Wiek tutaj nie gra roli. Mój mąż ma 38, a czasem zachowuje się jak młodzieniaszek.;-)

onesmile, normalnie szczęka mi opadła:szok:twój luby ziemię po której chodzisz powinien całować:-D naprawdę świetny pomysł, a za organizację powinnaś dostać Oskara:tak:

malutka, czyli wyszło na wasze:-) teraz będzie już tylko lepiej, teściami masz się nie przejmować, bo zawsze się znajdą "życzliwi", co dobrym słowem wspomogą:-polać takich:-D

ladygab
, my mamy megankę:-D wersja sedan, najukochańsza renia na świecie, chociaż ma charakterek;-)

iwcia, kciuki zaciśnięte!!!

moni, jak tam wkurz na małża? pewnie jak Tobie już przechodziło, to ja właśnie swojego łapałam;-)poniedziałki to podobno "dni dla żony", ze względu na to, że w pozostałe dni nie mamy w ogóle wieczorów (dni przeważnie też nie) dla siebie, a w pon. bar zamknięty - mąż jest cały dla żony;-) przynajmniej teoretycznie:dry: nawet nie chodzi o to, że wczoraj rządziła TV i 22debili tarzających się po zielonej trawce... ehhh... nawet mu powiedziałam już, że jak się całujemy (za dużo powiedziane, ale niech będzie) to mam wrażenie jakbym sąsiada całowała...:szok: oddalamy się od siebie i naprawdę zaczyna mnie to przerażać...
a bardziej optymistycznie, trzymajcie kciuki, bo małż zawozi dzisiaj CV w m-ce mam nadzieję nowego zatrudnienia:-D

aha, mała-mi, ja jestem zołza, jak widać po postach:-) i przyznaję, ze nie jestem w stanie zrozumieć powodu Twojego zamartwiania się... co to ma w ogóle znaczyć, że facet robi Ci jazdę, bo chciałbyś usłyszeć jak On mówi, że Cię kocha??? nie... no faktycznie Ty masz jakieś nierealne zachcianki kobieto!!! (to była ironia jakby co) Mała-mi kochana, ty masz prawo wymagać, żeby facet, którego kochasz w jakiś sposób też ci tą miłość okazał - niekoniecznie słowami, bo dla niektórych to za dużo - ale tym bardziej teraz, kiedy wiem, że potrzebujemy tego bardziej, niż w jakieś durne walentynki!!! nie znam was, więc nie bardzo chcę radzić cokolwiek, ale masz wiedzieć, że masz prawo pragnąć czułości, chociaż minimum, i nie waż się zadręczać myślami, że jesteś dla niego "be"!!! a on dla ciebie to co??? cud-miód-orzeszki??? to chyba nie pisałabyś takiego posta, gdyby tak było... broda do góry:tak:

Ida- wielka buzka dla waszej reni, poglaszcz ja odemnie- na moja fele zawsze dziala hihi meska reka, a nawet sama mysl o niej hihi

Iwcia- wszytsko bedzie okej!!!trzymam kciuki

Onesmile- kobieto, toz ty skarbem jestes dla swojego faceta najwiekszym!!!!na rekach Cie nosic powinien i platki roz pod nogi...prezent po prostu cudowny!!!jak z filmu

Doris- ty tez masz dzisiaj USG??? trzymam kciuki

Bylam dzisiaj w labolatorium, wyniki beda dzisiaj, ale odbiore w czw jak bede szla do lekarza, a ze po drugiej stronie ulicy jets leclerc to weszlam i mi oczy wyszly:szok:, pelno ciuszkow od niemowlecych po pantalony babci gieni w cenie od 5 do 20zl max no, ale ze mialam tylko pare groszy przy sobie, to zakupilam tylko 2 pary rybaczek-ala len, na gumce wiec na ciaze stykna i musze jeszcze sobie kupic jakas sukienko tunike i bede ubrana:-)

reklama
Tak tak Lady - ja tez mam dziś usg genetyczne :-) także tez mam lekkiego stresa czy wszystko bedzie ok.

Co do lnianych spodni.... to ja takie wlasnie zakupilam i są super ,zwlaszcza na takie upały: wygodne , przewiewne i zawsze modne... czego chcieć wiecej...

Do góry