reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania- mówisz Krosno ja będę dokładnie w Królowej Górnej :)
Sarisa, Mała Mi ja Krakowa nie popuszczę ostatnio byłam jak z Olką w 5 tyg ciąży byłam i że miałam zły humor to nic nie zobaczyłam za bardzo, chociaż dzwon macałam. Tylko nie znam jeszcze terminu, ale jakoś chyba w lipcu, albo początek sierpnia. Z miłą chęcią się zobaczę.
Ragna- a ja widziałam jedną akurat w trakcie skasowałaś, ale udało mi się luknąć na kieckę bardzo fajna, zresztą ty też niczego sobie babka jesteś.
wioli- czyli jak masz tam chatkę to chyba tak szybko tu nie wrócisz do PL?
Mała Mi- przez te ceny paliwa M musi siedzieć tydzień poza domem, bo mu się nie opłaca codziennie wracać po 200 km w jedną stronę, a tak gdyby paliwo było niższe to by wracał codziennie do domu.

reklama
Makuc, no usunęłam, usunęłam. Jeszcze by się mąż obraził, że go tak na forum wrzucam, o siostrze, DJ'u i ciotce, którzy też się tam znaleźli, nie wspomnę ;-)

Ragna pozwoliłam sobie kiedyś zobaczyć Twoje fotki jak wstawiałaś no i teraz te ślubne. Bardzo ładnie wyglądałaś - miałaś śliczną sukienkę i bardzo ładną fryzurę. I wg mnie bardziej Ci ona pasuje niż obecna :zawstydzona/y:

wybaczta że nie odpiszę wszystkim ale mój mózg dzisiaj nie pracuje
zakodowałam że wioli chce ode mnie ślubna sukienkę kupić:rofl2::-pi że jest mega laska:tak::-)i że ragna cudownie wyglądala w jej najważniejszym dniu:tak::-)i ze dawidowe nie widziałam:confused:że maqc jednak niema zamiaru stchórzyć ale wzorem sie pochwalic nie raczy:-psariskowi brzusio faluje, już pod euro chyba:-D:-D:-Dco to w czerwcu za falowanie będzie to strach mysleć jak już ćwiczy:-D:rofl2::laugh2:i że kania biedna znowu cierpi...:***i że beti znowu "nawiedzona" była(jakkolwiek to nie brzmi:rofl2:):crazy:a nocka z tego co kojarzę nawet w porządku była:-)a Aliś ma mega talent i chce ze mną spółkę organizatorską zakładać:rofl2::-)ja bym jeszcze sariska przygarnęła;-)i.... heh, nie pamietam albo pamiętałam i zapomniałam bo chyba młoda nie zasnęła jeszcze i zapodała alarm dźwiękowy:baffled:ciekawa jestem jaka nocka nas czeka...

RAGNA wrzucisz je na sek. raz jeszcze? plis :-)
IDA nie raczy, bo wzoru dokładnego nie ma :-p;-) (znaczy ma ale on i tak do poprawki idzie) 3 kruki na łydce takie wielkości połowy palca serdecznego, same, bez cieni i bez większych szczegółów :rofl2: a nocka mam nadzieję, dobra będzie. W kazdym razie moje kciuki masz.

reklama
mała mi, nie zarzucaj;-)jak juz to jakieś koronki dla męża:-Dpiszę używając połowy mózgu więc liczę na wyrozumiałość:zawstydzona/y:
w ogóle to młoda ma niezła kondycję - taką trasę przeszła że szok. i po spacerku ją ta temp złapała:baffled:
maqc, a ty z krukami masz coś więcej do czynienia czy tak je po prostu lubisz?:rofl2::-D

Do góry