reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

IDA speszyl for ju:

"Jego zasadnicza rola w symbolice wszystkich ludów i wszystkich kultur to bycie strażnikiem tajemnic (...)" dawaju swą suknie!

WIOLI nie wiem :no::-(

Ostatnia edycja:
reklama
wioli, dzięks:-)w moim też:-Da o mnie to co chcesz jeszcze wiedzieć?:rofl2:
kania, ja zły sen obstawiam, u nas ostatnio na porządku nocnym ostatnio (bo nie napiszę przecież że dziennym:-p)
ragna, a u was z jakiego powodu pospolite ruszenie? jak malutka sie czuje?a dla ciebie zdrówkowe fluidy ^^^^^^^^^^^^^^:tak:

ale wy nawijacie, ja też chcę w końcu się załapać na jakąś fotkę, a jak na razie to tylko na opisy się załapuję

Ida, u nas od kilku nocek alarmiki są. Najpierw przez katar, potem znów przez katar, wczoraj nie wiem przez co, dziś też nie wiem... Ciągle podejrzewam zębole, ale już powoli wątpię... Czasem tylko jęknie i śpi dalej, ale ja i tak podrywam cztery litery i biegnę na nią zajrzeć, ale przez trzy ostatnie noce budzi się z wielkim płaczem i muszę ją utulić, nim uśnie znowu...
A za fluidy dziękuję. Łeb mam jak sklep od tego kataru, ale akurat w tej chwili jest trochę spokojniej. To chyba dzięki tym fluidom właśnie :tak:
Kroma, ale dzięki tym opisom, możesz wodze wyobraźni popuścić :)

Makuc a kto tu ostatnio pisał o swoim niedoscignionym mazeniu?nawet fotkę wstawial:-p
Ida interesuje mnie rozmiar buta wymiary ulubiona zupa czy lubisz kotlety i czy potrafisz lepic pierogi:-p
Kania to dobrze ze to tylko sen wyśle jej aniolkow co pozwalają Kubie spać przez cała noc

WIOLI oooo jeeeeejaaaaa nie no na to bym nie wpadła :zawstydzona/y: i jaka jest? miła w dotyku? dobrze spełnia swoją rolę? ZAZDROSZCZĘ!!!!! P.S w Was to porównywalny wydatek to jej kosztów w pl?

reklama
Ragna- to ty zakatarzona, tak czytam was, a nawet nie wiem, że ty chora jesteś, a co do nocek to u nas w sumie do wczoraj się budził z 5 razy, a wczoraj tylko raz. A zębów też nie widzę.

Do góry