reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Wioli83 ja widziałam, ale ode mnie decyzja nie zależy.
Faktycznie w Polsce życie jest drogie, wszystko jest teraz drogie a najwięcej pieniędzy się przejada, taka prawda :-( I masz rację rachunki, raty, żłobki, przedszkola i kasy nie ma...
A Wy mieszkacie w domu, czy w bloku???

reklama
Mała Mi, zdjęcia na fejsie Ci wysłałam, ale mogę na chwilę tutaj wrzucić dla Wioli:)
Wioli, ja Twój apel zobaczyłam, ale ja akurat nie mam w tej sprawie nic do gadania. Jak już będziesz na zamkniętym, to mam nadzieję, że z głównego nie umkniesz? Macie w ogóle zamiar do PL wrócić?
A, Wioli daj znać, jak już foty obejrzysz, to usunę.
Zobacz załącznik 440516Zobacz załącznik 440517Zobacz załącznik 440518

Ostatnia edycja:
wioli przerażają mnie tacy ludzie o których piszesz..

Dziewczyny macie racje że w PL trzeba zarabiać naprawdę duże pieniądze żeby móc na wyższym poziomie żyć. Ostatnimi czasy to mnie przerasta cena żywności, bo po prostu robiąc zakupy widzę że kiedyś za to samo płaciłam o wiele mniej a teraz eh. Szkoda że ceny idą w górę a wypłaty stoją w miejscu albo i maleją.
A cena paliwa to w ogóle mnie przeraża:szok:

Kania w domku w takiej szeregowej zabudowie dostaliśmy te mieszkanie z takiej agencji to działa na takiej zasadzie ze mogę tu mieszkać całe życie po jakimś czasie mogę je wykupić za niższa cenę no i płace mniej niż z agencji nieruchomosci możemy sobie robić remonty i wszystko robić pod siebie dostaliśmy je puste wszystko musieliśmy zrobić sami

Ragna wow, ja też mam w takim stylu kieckę ślubną, nie powiem że identiko ale b. podobną.
Mała_mi no co Ty, jak to płace nie idą w górę??? Od nowego roku wzrosła najniższa krajowa :-), tym samym na wyższym szczeblu też pewnie będą podwyżki !!!
Wioli83 to fajny taki domek, kurczę ja marzę o własnym malutkim ale z taką pracą i pensją to mogę tylko się napatrzeć w katalogach...Moi rodzice mają działkę na takiej zabudowie, ale znając ich to sprzedadzą, zanim ktokolwiek się na tym wybuduje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry