reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hej a ile u was w miastach kosztuja zajecia w klubie malucha i ile trwaja?
p.s. u nas nie trzeba biznes planu tylko wniosek wypelnic

reklama
Strip no to super....wiesz co w krakowie różnie, ale chcesz taki klub malucha jak przedszkole? czy taki bardziej kulkoland bez jedzenia, tylko dla zabawy dzieciaki przychodzą na godziny? itp itd

KANIA w trakcie ;-) ale tak jak pytalaś rano - mam do niej podejście wiadomojakie, więc staram się nie przemęczać :laugh2:

2 h zajec ogolnorozwojowych stopniowe przywyczajanie do rozstania z rodzicem by pojscie do przedszkola obylo siw bez histeri itp. w sklas: zajecia plastyczne wejda, muzyczne, ruchowe, jezykowe (metoda musical babies), po godzinie nastepuje mala przerwa na wspolny maly posilek, prowadzialm takie zajecia dwa razy dziennie pracujac w ldz, od 10-12 i od 17-19. generalnie rodzice i dzieci zadowoleni. sporo chetnych bylo. koszt 15 zl za h lub 25 za 2 h. zajecia dla kazdej z grup byly dwa razy w tyg luz raz w tyg jak ktos wolal.

Strip u nas w Klubie Malucha cyt. "Pozostawienie dziecka „Na godziny” w cenie: 5 zł./godz.
Wyżywienie osobno - 8zł stawka żywieniowa.

makuc moja jakoś dziś nie wydziwia jak narazie ale zobaczymy co to będzie po dzremce jak wstanie
kania no czapkę w domu nie bardzo bo i tak mnie nikt nie ogląda a jak ktoś przyjdzie to nie otwieram i tyle:-pnie ma mnie;-)

reklama
kania fajnie miałaś z tym sklepem, mogłaś przebierać i przebierać we wszystkim:-D
strip ja to na Twoim miejscu bardziej sugerowałabym się cenami za taki klubik w pobliżu Twojej miejscowości bo każdy region w PL trochę inaczej to ma. Na przykład mój Śląsk rodzinny jest o wiele tańszy w tych sprawach niż np Kraków tutaj. No a pomysł na biznes super!!
Doris ja to chętnie skosztowałabym tego sushi tym bardziej że jeszcze nigdy nie jadłam, bo zawsze się bałam:szok:
makuc ja to się obawiam co będzie z moim łobuzem jak wstanie , bo do południa broił nieźle i jestem zła że pogoda za oknem do kitu, bo na spacer byśmy na pewno wyszli gdybym miała już dość:-(

Do góry