reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka

ja mam dzień szalony, moje dzieciaki standard 6 wstały, ale nocka o dziw przespana z jedną pobudką, poszłam spać przed 12 i Arek jak się obudził o 23,30 tak dopiero o 3 więc jestem wypoczęta. ciekawa jestem jak długo. Byłam jeszcze w sklepie z dzieciakami, obiad zrobiłam, coś posprzątałam i teraz siedzę i za dużo jak dla mnie pisałyście.

Sarisa- to wczesna pora na pobudki dzisiaj, a widziałam twoją modelkę, jakie miny robi. A co do kopów, to ja przy drugim miałam mniejsze kopniaki, Olka dawała czadu w pracy wystać nie mogłam a Arek to tylko mnie miział,.
Roxanka- ja też nie lubię myć włosów, a wczoraj nie umyłam i mam ciągle popiół wstyd.
wioli- ja nie jestem obecna zawsze jak ktoś fotki daje, no cóż moja wina, ale wierzę, jak dziewczyny piszą żeś młoda i rześka jesteś, tylko ja ciekawska bardzo jestem z kim mam do czynienia po drugiej stronie kompa.
Doris- podziwiam że jesz surowe ryby ja nie lubię i nie ufam, może dlatego, że pracowałam w rybiarni przy kontroli i widziałam ile zarazy jest w rybach. No ale też podziwiam umiejętności kulinarnych.
Mała Mi- a ty z Kraka jesteś, może akurat będę w Krakowie w tych dniach, bo wybieram się na wakacje koło Nowego Sącza i zamierzam odwiedzić Kraków, tylko nie wiem którego M będzie miał wolne.

To tyle jak na razie dałam rady ogarnąć.

reklama
witam na szybko bo zaraz do pracy ide, na szybko was poczytalam. SARRISKA poslij m ito videlo:))
ALICJA wg mnei dobrze napisalas NAT o tych neisnaskach i neirozumieniu sie. cudownie by bylo gdyby kazdy nas rozumial i z kazdym mozna by sie dogadac... powiem wiecej: do zrzygania by bylo nudno!!! lepiej czasem sie popstrykac:)))
NAT ja staram sie ciebie zrozumiec ale naprawde wroc do nas postaraj sie zapomniec o tych zgrzytach, nie przybieraj sobie do glowy az tak bardzo wszytkiego bo nieraz ktoras np mojego pokroju tzw "niewyparzona geba" moze cos nawet niespecjalnie palnac i bedziesz czula sie urazona. wiecej luzu laska i bedzie lepiej przede wszystkim dla ciebie samej. pamietaj: co nas nei zabije to nas wzmocni:))
STRIP pomysl na klubik malucha masz super tymbardziej ze twoj klusek moglby byc z toba wtedy non stop:))
MALA MI a no widzisz.. mijasz mnie jak hmmm:)))))))) nie powiem co:pppp ale i tak cie lubie:)) tez zauwazylam ze nie odpisujesz mi mimo ze ja sie dobijam do twych drzwi:ppp
ogolnie nie mam zbyt czasu zeby kazdej z was odpisywac teraz.

SARISKA, DORIS, KANIA- no dokladnie ..dobrze ze Leane nic sie nei stalo ale gruchnela na glebe tak ze szok....

Przeczytałam pobieżnie i nie bardzo pamiętam cokolwiek. Opiekunka siętłumaczyła, że myślała, że jej przejdzie (też mi tłumaczenie) to jej mówię, że mimo wszystko mogła zadzwonić dzień wcześniej. I pytam po co tak rano dzwoni to mi mówi, że chciała powiedzieć, ze ją gardło boli. To mówię jej, że przecież wie, że na 99% spimy i mogła później zadzwonić skoro i tak dopiero dziś łaskawie zadzwoniła to mi w kółko powtarzała, że chciała powiedzieć o gardle. Czułam jakbym z dzieckiem z przedszkola rozmawiała. A teraz HIT. Stwierdziła, że jak mi nie pasuje to może powinnam kogoś innego poszukać. No i się we mnie zagotowało. Najpierw tak wydzwaniała, tak jej zależało na pracy, a teraz z takim hasłem wyjechała. No i się doigrała, bo właśnie mam zamiar zadzwonić do tych innych babek, które też chciały się Laurą zajmować.

Alicja piękne zaproszenia.

Kroma ja Ci nie podaruję. Kiedy w Kraku będziesz? To małe spotkanko urządzimy.
Aliś a proszę Wesoła zabawa - YouTube. Ty też sama dekoracje w restauracji i zaproszenia robiłaś hahah ja też :-). Nawet serduszka z naszymi fotkami hehe. A zaporoszenia ładniutkie. I miło, że Isia z Zuu tańczyła hahah
E-lona to się doigrała. Powodzenia z tymi opiekunkami ehhh buuu
Dziulka miłego dnia w pracy.

Ja jak Elona- chciałam poodpisywac,ale że Amelka szału dostaje,jak widzi mnie na BB:-p;-),to musiałam ją wziąć na kolana- ona uwielbia oglądac "dzidzie z zębami",czyli suwaczki zębolkowe:-D.no i tak mi skakała na kolanach,że nie zarejestrowalam prawie nic- to tyle w kwestii czytania ze zrozumieniem :/.
Sariska- ja o filmik z Zuzią też poprosze,bo się nie załapałam:-(- Amelka będzie zachwycona:tak:
Elona- ano doigrała się.A skoro taka niekumata,to może i lepiej,żeby się Twoim dzieckiem nie zajmowała :p- jak tak pisałas o rozmowie z nią,to jakbym Namolną moja widziała (dziś tez była:no:)- tez można mówić,a ona nic nie kuma,o co ci chodzi....
doris- sushi,wow:tak::-).Ważne,ze smaczne było:-),nawet,jesli marudzisz,ze nie takie,jak chciałaś.Nie przejmuj się- trening czyni mistrza :-p:-)
Dziulka- żebys nie marudziła potem,że i ja Cię omijam ;-):-D- ciesze się,ze mimo wizyty taty jestes z nami:tak:.Jak się chce,to można- dziadkowi dac Leane,już ona go zajmie,a Ty na BB:-D
Co to ja jeszcze....?:zawstydzona/y::confused:

no to jestem ;-) pewnie i tak na raty będe nadrabiać ale lepsze wypociny w częściach niż żadne.

ROXI rozwaliłaś mnie tymi włosami. Żeby aż tak się na BB zasiedzieć? :laugh2: no we :-p cieszę się, że w pracy Ci się podobuje i że sprawia Ci ona przyjemność. Odnośnie tatuażu to akturat jego trwałość jest dla mnie najmniejszym problemem :-) w momencie kiedy robi się tatoo na prawdę przemyślany to tu nie ma problemu. Ja bardziej się boję, że mi się tak spodoba, że będe chciała więcej i więcej, więc wiesz.
RYSIA :-( wracaj no...
DZIULKA powiem Ci tak, jesteś kobietą z jajami - nie ma co :*

dzień wczorajszy ogranięty :-) później reszta.

Alis piękne zaproszenia powodzenia na bardzo przydatnych szkoleniach
Elona jak ma takie podejście do pracy to rzeczywiście lepiej poszukać innej babki
Kroma jeszcze kiedyś wrzuce zebys mogła wiedzieć z kim masz doczynienia;-)
Nachodzilam sie dzisiaj za wszystkie czasy samej drogi do szkoły to min 5 km:szok:Słoneczko ogrzewalo kubusiowi buzie z czego do końca nie był zadowolony ale ja bardzo:-)kurcze jestem Polka i powinnam sie cieszyć ze tylu tu wokoło jest Polaków ale jak idę do szkoły i widzę i słyszę te wszystkie babsztyle to aż sie noz w kieszeni otwiera co jedna to mądrzejsza
bogatsza piękniejsze niewiem jak można oszczędzać na jedzeniu na
dzieciach w imię dobrego auta:szok:Szczerze powiedziawszy to ja najwiecej wydaje na jedzenie nieprzyjechalam tu dorobić sie milionów chce poprostu godnie żyć

reklama
Do góry